Gabriela Firea anunţă înregistrări explozive: „O anunţ pe doamna ministru că voi depune plângere”

Gabriela Firea zguduie scena politică din România, chiar înainte de alegerile locale. Primarul Capitalei a dezvăluit faptul că unul dintre consilierii Violetei Alexandru, ministrul muncii, i-a sunat pe mai mulţi directori din companiile municipale ş i-a chemat la sediul PNL, pentru a spune secrete de serviciu.  

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 18:14
Gabriela Firea anunţă înregistrări explozive: „O anunţ pe doamna ministru că voi depune plângere”

Gabriela Firea, invitată în emisiunea „Punctul Culminant” de la România Tv, susţine faptul că va depunde plângere penală, după ce un consilier de la Ministrul Muncii i-a sunat pe mai mulţi directori din Primărie, din partea ministrului Violeta Alexandru, şi i-a invitat la sediul PNL.

Citeşte şi: Gabriela Firea, anunţ BOMBĂ înainte de congresul PSD: „Nu îl contracandidez pe Marcel Ciolacu”

„O anunț pe doamna ministru că voi depune plângere. Un consilier de la Ministerul Muncii, Mihai Ionescu, i-a sunat, pe mai mulți directori din Primărie, din partea ministrului Violeta Alexandru, și i-a invitat la sediul PNL din Modrogan. Unii l-au înregistrat. L-au pus să sune pentru că sunt disperați. Acest consilier le-a cerut directorilor, arhitectului șef, să îi spună ce probleme au la serviciu, adică secrete de serviciu. Vreau să știu dacă domnul premier știu că acești oameni fac politică, pentru că e interzis” , a declarat primarul general al Capitalei la România TV.

„A sunat în timpul serviciului și i-a convocat nu seara, nu în week-end, ci în timpul serviciului. Acest consilier este fiul unui parlamentar PNL de Prahova, George Ionescu. E consilier plătit din banii statului, care a sunat pe banii statului, în timpul serviciului. Este înregistrat! Nu trebuie să facă astfel de abuzuri față de funcționarii publici”, a continuat Gabriela Firea.