Gabriela Firea anunţă redeschiderea Podului Ciurel până pe 14 septembrie. „În premieră, facem legătura între Nordul şi Sudul Capitalei”

Gabriela Firea anunţă redeschiderea Podului Ciurel înainte de începerea şcolii, pe 14 septembrie, şi vine cu noi exemple de realizări în mandatul de primar al Capitalei. Totodată, ea acuză Guvernul că nu a finalizat Centura Ocolitoare, Bucureștiul fiind singura capitală din UE fără o astfel de şosea.

29 aug. 2020, 07:08
Gabriela Firea anunţă redeschiderea Podului Ciurel până pe 14 septembrie. „În premieră, facem legătura între Nordul şi Sudul Capitalei”

„În premieră, facem legătura între Nordul și Sudul Capitalei, prin șantierele deschise și prin lucrările deja finalizate!
Era minunat să avem Centura ocolitoare dar aceasta este, încă, un obiectiv guvernamental neîndeplinit! Și nici nu au acceptat să o transfere la Primărie, pentru a o finaliza. Orgolii mărunte de politicieni care nu pun oamenii pe primul loc!
De patru ani, Bucureștiul nu mai bate pasul pe loc. Capitala României se dezvoltă! Prea multă vreme șantierele au fost înghețate și lucrările executate în ritm de melc de doar două-trei firme de casă.

Citeşte şi Gabriela Firea nu a găsit muncitori pe şantierul inaugurat de Ludovic Orban cu focuri de artificii. „A fost doar un foc de paie”

Am finalizat toate proiectele mari găsite blocate acum patru ani. Pe podul de la Nicolae Grigorescu se circulă deja, iar celebrul Pod Ciurel va fi dat în folosință până la începerea școlilor. Am deschis șantiere noi, unele obiective fiind terminate deja în scurt timp. Noua șosea Fabrica de Glucoză e un ajutor real pentru șoferi. Așa va fi și Pasajul de la Doamna Ghica sau lărgirea bulevardului Prelungirea Ghencea. Suntem un oraș cu aproape 4 milioane de locuitori și principalul punct de afaceri al țării. Infrastructura trebuie să se dezvolte, chiar dacă Bucureștiul primește un procent infim din câți bani produce pentru bugetul țării. Știm ce avem de făcut în continuare! Vom munci!

Împreună cu echipa din Primăria Capitalei am gândit zeci de proiecte: drumuri noi, pasaje și poduri, lărgire de străzi existente. Vă asigur că nu vor rămâne doar poze, machete sau hârtii aruncate într-un sertar și vă invit să urmăriți un material în care am trecut în revistă stadiul lucrărilor importante din București”, a anunţat Gabriela Firea, primarul general al Bucureştiului.