Gabriela Firea nu a găsit muncitori pe şantierul inaugurat de Ludovic Orban cu focuri de artificii. „A fost doar un foc de paie”

Primarul general Gabriela Firea a fost la șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei,  care a fost inaugurat cu focuri de artificii în prezența premierului Ludovic Orban. Edilul Capitalei a spus că la faţa locului nu erau nici muncitori, nici utilajele specifice unui șantier.

RomaniaTV.net
28 aug. 2020, 06:54
Gabriela Firea nu a găsit muncitori pe şantierul inaugurat de Ludovic Orban cu focuri de artificii. „A fost doar un foc de paie”

„Am fost azi să verific personal cum se lucrează «în ritm susținut, zi-lumină» pe șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat de curând, cu foc de artificii, de către premier și ministrul transporturilor. După cum se poate vedea și din imagini, a fost doar un… foc de paie, așa, să dea bine la camerele de televiziune.

Finalizarea Centurii Bucureștiului este vitală pentru ca toate celelalte măsuri de fluidizare a traficului în oraș pe care le-am luat să producă efectele așteptate. Din păcate însă, pentru guvernul liberal acest obiectiv nu este o prioritate, ci doar o armă electorală cu care speră să-i poată șantaja pe bucureșteni”, a precizat Gabriela Firea. 

Imagini de la inaugurarea cu artificii a lucrărilor la Autostrada de Centură a Capitalei (A0), în prezența lui Ludovic Orban

Pe 18 august, lucrările la autostrada de centură a Bucureștiului, pe sectorul de sud, au fost inaugurate cu un foc de artificii în culorile tricolorului. Momentul pirotehnic a avut loc în prezența premierului Ludovic Orban și a ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

Nicuşor Dan a dat startul campaniei electorale NOAPTEA în Piaţa Victoriei. Orban: „Am lipit împreună primul afiş cu Nicuşor Dan”