Gabriela Firea anunuţă că vor fi construite patru grădiniţe şi cinci after-school-uri în Sectoarele 2 şi 5

Publicat: Joi, 22 August 2019 10:47 // Actualizat: Joi, 22 August 2019 10:47 // Sursa: romaniatv.net

Primăria Capitalei derulează investiţii în valoare de 51,7 milioane de lei în infrastructura educaţională preluată de la sectoare, urmând să fie construite patru grădiniţe şi cinci after-school-uri, potrivit unui comunicat al municipalităţii.

"Am propus sectoarelor să ne înainteze obiectivele pe care doresc să le preluăm, pentru realizarea investiţiilor. Astfel, pe partea de infrastructură şcolară, am preluat realizarea a patru grădiniţe şi a cinci clădiri cu funcţiune de after-school în Sectoarele 2 şi 5. Avem pregătită documentaţia, aşa încât, până la sfârşitul acestei luni, putem lansa procedura de achiziţie pentru execuţia lucrărilor la patru grădiniţe şi două after-school-uri. Celelalte trei clădiri after-school se află, în prezent, în stadiul de relocare a utilităţilor", a declarat primarul general Gabriela Firea.

Potrivit PMB, indicatorii tehnico-economici sunt aprobaţi pentru toate cele cinci clădiri after-school şi pentru cele patru grădiniţe, fiind estimată o valoare totală a investiţiei de 11 milioane de euro. Termenul de execuţie este de 14 luni pentru clădirile after-school şi 16 luni de la data începerii lucrărilor pentru grădiniţe, precizează sursa citată.

Cele şase obiective care vor fi lansate în achiziţie până la sfârşitul lunii sunt: patru grădiniţe situate pe Străzile Sportului nr. 21, Periş nr. 27, Ştiucii nr. 54, Pescăruşului nr. 124 şi after-school-urile de la şcolile gimnaziale nr. 103 şi nr. 134.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
after-scool-uri Bucureşti Gabriela Firea gradinite
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8590
RON
23 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H