Gabriela Firea, apel către PNL şi USR să voteze proiectul PSD: Cele patru spitale ‘aruncate peste gard’ de Clotilde Armand să fie preluate de Primăria Capitalei

Gabriela Firea vine cu un apel către consilierii generali PNL și USR să participe la ședința extraordinară a CGMB de marți, unde, la propunerea social-democraților, Primăria Capitalei ar trebui să preia cele patru spitale din Sectorul 1.

23 feb. 2021, 11:15
Gabriela Firea, apel către PNL şi USR să voteze proiectul PSD: Cele patru spitale ‘aruncate peste gard’ de Clotilde Armand să fie preluate de Primăria Capitalei

Gabriela Firea, apel către PNL şi USR să voteze proiectul PSD. Social-democrata a făcut anunţul pe pagina personală de Facebook.

Gabriela Firea, apel către PNL şi USR să voteze proiectul PSD: Cele patru spitale ‘aruncate peste gard’ de Clotilde Armand să fie preluate de Primăria Capitalei

„Salvam spitalele din Sectorul 1! Sedinta extraordinara de Consiliu General azi, pentru preluarea la Primaria Capitalei a celor 4 spitale din sectorul 1 carora li s-a taiat finantarea de catre primarul dreptei unite din sectorul 1.

Convocarea a fost facuta la solicitarea colegilor mei consilieri generali social – democrati, deoarece, desi au depus in timp util proiectul, noul primar general – tot al dreptei unite impotriva oamenilor -, a refuzat abuziv sa-l introduca pe ordinea de zi a sedintei ordinare de vineri.

Cand el are alta treaba, decat sa salveze aceste spitale importante!
Vrea sa inchida toate santierele publice si private din Capitala, scazand calitatea vietii si ingrosand randul somerilor!
Acesta este “noul” lor Bucuresti!

Speram ca doamnele si domnii consilieri generali PNL si USR vor participa azi la sedinta si vor vota proiectul nostru, prin care cele 4 spitale sunt preluate in administrarea Primariei Capitalei, a Consiliului General, prin Administratia Spitalelor.

Daca vor fugi de raspundere, asa cum au procedat si colegii lor de la sectorul 1, nu vor dovedi altceva decat dispret fata de cetateni si faptul ca au mintit in campanie : sanatatea oamenilor nu este pentru ei o prioritate.

A spus-o cu subiect si predicat Dl. Cîțu. Dar el e un premier trecator – o trista figura in galeria premierilor români.
Însa, partidele, mai ales PNL, mai vor sa vina in fata românilor si sa ceara voturi.”, spune Gabriela Firea, pe Facebook.

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte al PSD, a declarat, la începutul lunii , că social-democrații vor ajunge inclusiv în instanță dacă nu vor putea opri „decizia aberantă” a primarului Clotilde Armand și a consilierilor locali ai PNL, USR-PLUS și PMP de la Sectorul 1 privind transferul a patru spitale din București în administrarea unităților sanitare respective.

Clotilde Armand a transmis un mesaj pe Facebook, în care acuză social-democrații de propagandă și ipocrizie.

„Astăzi am avut o vizită la Primărie. Un grup de parlamentari PSD în frunte cu dna. Firea (domnul parlamentar PSD cu diamantele nu se regăsea în acest grup). De ce au venit? Propagandă și ipocrizie. PSD a convocat vineri o ședință să anuleze HCL-ul prin care spitalele din Sectorul 1 trec în administrarea unităţilor sanitare. Acum, spre deosebire de trista administrație PSD din trecut când dna Firea nu lăsa pe nimeni în Primăria Capitalei să participe la ședințele CGMB eu le-am dat voie acestor manipulatori PSD în Sala de Consiliu și i-am lăsat să vorbească singuri. Da, da. Au vorbit singuri. La propriu. Sala era goală. Pentru că USR, PNL, PMP n-au participat la acest circ mizerabil mediatizat de PSD. Așadar, rămâne cum am stabilit… dnă senator. Nu se taie finanțarea banilor de la spitale așa cum fals ați declarat.

PS: Stimați pesediști, sunteți ultimele persoane din România care au căderea morală să vorbească despre spitale sau despre lipsa finanțării din Sănătate”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Citeşte şi: Reacţia lui Clotilde Armand, după ce Gabriela Firea i-a cerut explicaţii pentru tăierea finanţării în cazul a patru spitale. „Le-am dat voie acestor manipulatori PSD în Sala de Consiliu și i-am lăsat să vorbească singuri”