Gabriela Firea aruncă bomba după imaginile cu Clotilde Armand în sala de voturi: Şi la Primăria Capitalei au fost voturile fraudate! Trebuie să se facă dreptate!

Gabriela Firea, senator PSD, a vorbit vineri seară noile imagini care o surprind pe Clotilde Armand în sala de sortare a voturilor de la Sectorul 1.

06 aug. 2021, 23:51
Gabriela Firea aruncă bomba după imaginile cu Clotilde Armand în sala de voturi: Şi la Primăria Capitalei au fost voturile fraudate! Trebuie să se facă dreptate!

Senatorul PSD spune că Armand nu se mai poate întoarce din concediu în funcția de primar şi trebuie să îşi dea imediat demisia după apariţia acestor imagini. Mai mult decât atât social-democrata susţine că şi la Primăria Capitalei au avut loc fraude la vot.

Gabriela Firea aruncă bomba după imaginile cu Clotilde Armand în sala de voturi. Ce spune senatorul PSD

„Nu îmi vine să cred ceea ce se întâmplă. Nu se întâmplă nimic, într-adevăr e vineri seară. Dar dacă alt candidat d ela alt partid se luau măsuri imediate. Se pare că sunt politicieni care pot încălca legea şi sunt politicieni care sunt condamnaţi din start. Niciun candidat nu are dreptul să stea într-o sală unde sunt voturi, să le atingă, să participe la acest proces de mutare.

E o ilegalitate pe care o poate observa toţi românii. E grup infracţional. Clotilde trebuie să îşi dea demisia. Şi la primăria Capitalei s-a descoprit că voturile au fost alterate, după analiză. Atât pentru candidatul PSD de la Sectorul 1, dar şi candidatul pentru PG. Au fost multe procese verbale modificate.

E datoria anchetatorilor să extindă ancheta şi la celelalte sectoare. Fac apel la dumneavoastră! Chiar Clotilde a făcut plângere la Poliţie, s-a blocat tot 24 de ore. Când am venit noi, ni s-a spus că am depăşit perioada. Au fost şi foarte multe buletine anulate. Până se modifică legea electorală, noi avem difuzat un lucru foarte grav. Un candidat cu oamenii săi selectând voturi. Am informaţii din cadrul anchetei că şi voturile pentru primăria generală au fost alterată. Dacă nu se face dreptate, românii înţeleg că votul lor nu mai contează.”, a declarat Gabriela Firea, în exclusivitate pentru România TV.

De altfel, social-democrata a lăsat şi un mesaj pe Facebook în care vorbeşte despre acest incident.

„O ora de la difuzarea acestor imagini in care se vede clar cum doamna Clotilde Armand selecteaza voturile! Impreuna cu sotul si prietenii de la USR! Furt pe fata!! Niciun candidat nu are voie sa atinga voturile! Este ilegal! Legea nu este si pentru ei???
#Demisia
#Rusine
#DemocratiaCalcataInPicioare”, a declarat Gabriela Firea.

Citeşte şi: IMAGINI BOMBĂ! Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi după alegerile de la Primăria Sectorului 1