Gabriela Firea aruncă bomba: Măsuri şi mai dure, după alegeri, dacă Guvernul PNL rămâne la Palatul Victoria!

Fostul edil al Capitalei vine cu o previziune sumbră pentru perioada de după 6 decembrie şi spune că „după alegeri, vor fi luate măsuri şi mai dure, dacă Guvernul PNL rămâne la Palatul Victoria”.

03 dec. 2020, 11:05
Gabriela Firea aruncă bomba: Măsuri şi mai dure, după alegeri, dacă Guvernul PNL rămâne la Palatul Victoria!

Gabriela Firea aruncă bomba: Restricţiile anunţatede Guvern în fiecare zi a transformat viaţa romînilor într-un coşmar, „într-un calvar”.

Gabriela Firea aruncă bomba: Ce se întâmplă cu viaţa românilor după alegerile parlamentare dacă PNL va câştiga scrutinul

„Din păcate, întreaga povară este aruncată pe umerii oamenilor. Vedem în această perioadă, faptul că Guvernul anunţă în fiecare zi, alte şi alte restricţii, măsuri, interziceri, şi aşa mai departe, toate transformând practic viaţa românilor într-un coşmar, într-un calvar.

Eu nu văd aceste lucruri în alte ţări europene. Nicăieri nu îşi permite cineva care conduce acea ţară vremelnic, să mascheze întreaga incompetenţă guvernamentală, să mascheze lipsa de viziune, lipsa de programe de sănătate şi cele de salvarea economiei, ducând totul în zona cetăţenilor. Ei trebuie să îndure, să suporte, ei trebuie să stea deoparte, ei trebuie să fie restricţionaţi.

Sunt absolut convinsă, că după alegeri, vor fi luate măsuri şi mai dure, dacă Guvernul PNL rămâne la Palatul Victoria, deci este un risc foarte mare (…) Noi nu suntem o enclavă, noi nu putem să trăim izolaţi, ca şi cum am fi într-un laborator, sau într-un acvariu”, a declarat Gabriela Firea.

Social-democrata spulberă PNL: Guvernul reacționează primitiv în legătură cu pandemia

„Dacă la început erau de înţeles anumite greşeli, anumite ezitări, toţi eram bulversaţi, acum după atâtea luni de zile, când întreaga Planetă s-a mai așezat, fiecare Guvern știe să reacționeze, când spitalele s-au dotat, aprovizionat, când îi protejăm pe medici, când știm ce avem de făcut cu pacienții, la noi, în continuare, Guvernul reacționează primitiv în legătură cu pandemia, și transferă întreaga răspundere în planul personal al românilor. Eu nu am mai văzut nicăieri, repet.

Eu citesc ce relateză presa externă și modelul nostru este unic, trebuie să recunoaștem că este unic. În continuare suntem singura țară care păstrează această clasificare a spitalelor, spitale COVID, spitale suport COVID și alte spitale, unde sunt, din păcate primiți cu destul de mare greutate, din cauza regulilor uneori bizare impuse de Ministerul Sănătății pentru spitalele care primesc pacienții cronici, sau acuți.

Repet, suntem singura țară. Peste tot în lume, orice pacient COVID sau non-COVID este tratat la unitatea spitalicească la care ajunge, sau la care este racordat prin adresă, sau prin asigurarea pe care o are”, a aceasta la Antena 3.

Citeşte şi: Gabriela Firea a răbufnit după poza cu Iohannis la Arcul de Triumf: Unde se mai ţinea discursul dacă nu făceam eu asta?