Gabriela Firea aruncă bomba: Nu s-a dorit testarea în masă a populaţiei pentru a manipula cifrele. Totul, pentru evenimentele politice!

Gabriela Firea a făcut o declaraţie suprinzătoare, marţi seară. Fostul edil al Capitalei spune că guvernanţii nu au dorit testarea în masă a populaţiei pentru a manipula cifrele, în funcţie de evenimentele politice.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 17:36
Gabriela Firea aruncă bomba: Nu s-a dorit testarea în masă a populaţiei pentru a manipula cifrele. Totul, pentru evenimentele politice!

„Nu am auzit pe tot parcursul acestor zile, sau din martie şi pînă acum, despre oameni, nici despre medici. Nu am auzit câte asistente şi personal medical. E important să avem aparatură dar e mai important să avem oameni. Din martie, întreaga Europă a pus accent pe forţa umană.

Eu vorbesc singură din martie şi până acum şi câţiva specialişti care au avut curaj să îi înfrunte pe guvernanţi. De ce sunt deschise şcolile şi universităţile în Europa? Pentru că se testează masiv. Se dau examene în continuare în întreaga Europă pentru că studenţii sunt testaţi înainte de examen.

La noi a fost privită această ideea de testare în masă ca pe o idee năstruşnică şi doar o idee pe care o vrea Gabriela Firea şi noi trebuie să o respingem. Nu vor să mărească capacitatea de testare la stat. Chiar în această sară, Alexandru Rafila şi Sorin Grindeanu au prezentat programul PSD pentru sănătate şi vorbeau despre ce am spus şi eu, despre testarea masivă a populaţiei. Nu au vrut să testeze pentru a manipula cifrele. Toate cifrele au fost manipulate în funcţie de evenimentele politice. Cred că Raed Arafat se autocenzurează. A venit pandemia şi nu au avut cum să îl dea afară şi aveau nevoie de specialist. Ca specialist, ar trebui să spună ce se întâmplă în întreaga lume despre pandemie.”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.