Gabriela Firea: Asistăm la un circ grotesc. Cei care au pierdut alegerile se ceartă pe funcţii

Gabriela Firea a declarat că românii asistă în acest moment la un circ grotesc, în care cei care au pierdut alegerile parlamentare se ceartă pe funcţii.

16 dec. 2020, 21:19
Gabriela Firea: Asistăm la un circ grotesc. Cei care au pierdut alegerile se ceartă pe funcţii

Gabriela Firea este revoltată de modul în care acţionează PNL şi USR după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Asistam la un circ grotesc.Vedem un spectacol dezolant în care cei care au pierdut alegerile se ceartă pe funcţii. Domnul Orban, politic vorbind, este un esec. PNL a picat pe locul doi si din cauza domniei sale, pentru că nu a fost atent si sensibil la opinia publica.

Constat că si usr plus, care nu vor sa se mânjească în lupta pt putere, se ceartă tot pentru functiile lor. Stau acolo cu hartiile pe masa si isi impart functiile”, a spus Gabriela Firea la România Tv.

Citeşte şi Gabriela Firea jubilează după ce planul Guvernului de relansare economică a fost distrus de Comisia Europeană: ‘Pocnesc gogoşile din campanie una câte una’

Gabriela Firea, ieşire furibundă la adresa liberalilor: 1 ban, atât e reducerea la energie electrică. E bătaie de joc!

Gabriela Firea a venit cu un atac extrem de dur la adresa lui Ludovic Orban şi ministrului Energiei. Fostul edil al Capitalei cataloghează drept bătaie de joc reducerea preţului pentru un kilowat cu un ban.

„1 ban. Atât este “reducerea” prețului pentru kilowat anunțată de Orban și ministrul economiei. Odată cu liberalizarea pieței de energie, de la 1 ianuarie 2021, pentru energia activă livrată consumatorilor casnici prețul se va reduce de la 0,255 de lei/kWh, la 0,245 lei/kWh în primul semestru al anului viitor. Adică o bătaie de joc!
La un consum lunar de 283 de kilowați pentru un apartament cu trei camere, asta înseamnă o reducere lunară a facturii cu 2 lei și 83 de bani. Un nimic! Praf în ochi!

1 ban. Atât este și “reducerea” anunțată de Orban si ministrul muncii pentru tichetele de masă. Acolo unde se mai dau…Atât s-a putut!

Acesta este respectul “Dreptei Unite” față de români!

Și mai au neobrăzarea să ocupe funcții importante în continuare.

Se fac că nu înțeleg mesajul oamenilor!

Asta înseamnă să fii desprins în totalitate de nevoile oamenilor!
#DreaptaAduceAusteritate
#ReduceriMincinoase”, a declrat Gabriela Firea, pe contul de Facebook.

Sursa foto: Inquam Photo