Gabriela Firea, atac la Violeta Alexandru: E invidioasă! Are ieșiri nedemne de o doamnă!

Gabriela Firea pune tunurile pe Violeta Alexandru. Ministrul Familiei spune că liberala este invidioasă și are ieșiri ”nedemne de o doamnă”.

26 nov. 2021, 22:13
Gabriela Firea, atac la Violeta Alexandru: E invidioasă! Are ieșiri nedemne de o doamnă!

Gabriela Firea, atac la Violeta Alexandru. Totodată, social-democrata a declarat că afirmațiile făcute în 2014 cu privire la faptul că președintele Iohannis nu are copii au fost scoase din context și că este o adevărată manipulare.

Gabriela Firea, atac la Violeta Alexandru: E invidioasă! Are ieșiri nedemne de o doamnă!

Afirmațiile vin în contextul în care deputata PNL i-a spus, miercuri, Gabrielei Firea, la audierea sa în comisiile parlamentare de specialitate, că este ironic cum președintele Klaus Iohannis o să o numească în funcție după ce în campania prezidențială din 2014, ea l-a acuzat pe Iohannis că nu are copii.

„Doamna Alexandru a avut in aceste zile mai multe iesiri le-as spune nedemne de o doamna in politica, eu nu am atacat niciodata o doamna, suntem totusi putine, incapem destul de greu la varful politicii. Au fost anumite rautati, chiar si invidii, exprimate.

Sa pui pe tapet ceva de acum 9 ani, dupa atatea intamplari politice….eu eram insarcinata, dl ziarist care mi-a adresat o succesiune de intrebari (in 2014) a tras concluzia. A fost o scoatere din context, a fost o manipulare. Sper cu aceasta ocazie sa fie subiectul inchis”, a spus Firea, vineri, la Antena 3.

În 2014,  pe vremea când Firea era purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD, întrebată dacă îi reproșează candidatului ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, că nu este un bun familist pentru că nu are copii, Firea a răspuns:

„Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist inseamna nu doar a fi casatorit, ci si a avea copii… Nu esti un om complet fara sa cresti un copil si consider ca mai ales acea afirmatie pe care a facut-o, sa spunem din greseala, dar ea ramane in spatiul public, si anume, ca neinvestind in educatia copiilor a investit in imobiliare, dl. Iohannis practic a spus ceea ce gandea, ca, intr-un fel, pune mai mult pret pe investitia in imobiliare decat in educatia copiilor. Victor Ponta este un bun familist, este casatorit, are un baiat, Andrei, are o fetita, Irina, si sunt convinsa ca-si mai doresc Daciana si Victor copii si eu le urez, ca mama deja a trei copilasi, sa mai aiba”, a spus Gabriela Firea, citata de Agerpres.

Citește și: Gabriela Firea, despre Ministerul Familiei, pe care îl va conduce în Guvernul Ciucă: „Nu va fi doar un minister care va da vouchere”