Gabriela Firea: Atrag atenția ministerului şi ministrului Sănătății să înceteze cu dezinformarea

Primarul General al Capitalei a declarat în direct la România TV faptul că atrage atenția atât Ministerului Sănătății și ministrului Tătaru să înceteze cu dezinformarea populației cu privire la numărul persoanelor infectate.

RomaniaTV.net
19 iul. 2020, 15:34
Gabriela Firea: Atrag atenția ministerului şi ministrului Sănătății să înceteze cu dezinformarea

”Nu am nicio replică pentru Arafat, răspunderea întreagă pentru cum guvernează această criză este a Ministerului Sănătății. Arafat a vorbit ca un fel de purtător de cuvânt al INSP. Eu atrag atenția ministerului sănătății și ministrului că trebuie să înceteze cu dezinformările” , a declarat Gabriela Firea.

Citește și: Gabriela Firea acuză Ministerul Sănătăţii de dezinformare: Veţi da socoteală pentru panica pe care o sădiţi

”Am reacționat pentru că s-a anunțat că în București sunt 100 de persoane infectate, m-am informat și am aflat ca la Victor Babeș s-au internat 10 pacienți. Unde sunt ceilalți 90 de pacienți? Stau acasă, s-au dus în alte județe? Nu se pune problema. Au anunțat 100, dar noi am găsit doar 10” , a continuat edilul.

”Sunt dezinformări care se transmit din partea Guvernului, eu am o problemă cu ministrul Sănătății. Nu au cu ce să mă combată pentru că ei știu că spun adevărului. Cei care au ieșit să explice din partea Guvernului mi-au dat dreptate” , susține Gabriela Firea.

”Cred că au umflat cifra, nu s-au gândit că eu verific orice informație, mai ales că au mai fost astfel de informații când au livrat lucruri false. Nu este normal fiindcă oamenii se sperie. Ar fi nevoie ca ministrul Sănătății să pună punct acestor lucruri” , a declarat Primarul Capitalei.