Gabriela Firea, avertisment privind nivelul ridicat de poluare din Bucureşti. „S-a produs iar un abuz, o ilegalitate! Orban, nu mergi in vizită? Cu Nicusor de mână, plimbat de tine în lesă”

Gabriela Firea, avertisment despre nivelul ridicat de poluare din Bucureşti. Prim-vicepreşedintele PSD a arătat că în noaptea de luni spre marţi nu se mai putea respira în Capitală şi în zonele limitrofe. Fostul edil al Capitalei cere explicaţii premierului Ludovic Orban şi lui Nicuşor Dan.

17 nov. 2020, 10:40
Gabriela Firea, avertisment privind nivelul ridicat de poluare din Bucureşti. „S-a produs iar un abuz, o ilegalitate! Orban, nu mergi in vizită? Cu Nicusor de mână, plimbat de tine în lesă”
Gabriela Firea, avertisment despre nivelul ridicat de poluare din Bucureşti

Gabriela Firea a publicat o imagine cu nivelul ridicat de poluare, înregistrat în noaptea de luni spre marţi de Aer Live, o platformă pentru măsurarea calităţii aerului din Capitală şi din zonele limitrofe.

„Noaptea trecută în Bucureşti! Ministrul Mediului doarme! Primarul aşteaptă mesajul scris de consultanţi. Premierul îşi face freza! E prea de dimineaţă! Niciun comandament, nicio masură, nicio explicaţie! Unde e transparenta promisă oamenilor? Unde sunt soluţiile? De ce nu se putea respira acum câteva ore?”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, sprijinit în totalitate de Ludovic Orban. Soluţiile găsite pentru a combate poluarea din Bucureşti

Gabriela Firea, avertisment despre nivelul ridicat de poluare din Bucureşti. „Orban, nu mergi în vizită de lucru? Nu-ţi faci campanie pe la gropile de gunoi?”

Prim-vicepreşedintele PSD acuză autorităţile că nu au luat măsuri pentru a identifica sursa de poluare din Capitală.

„Ce s-a mai ars? Ceva păcura la CET-urile Ministerului Energiei? Ceva deşeuri necontrolate prin cartiere sau în zona limitrofă? Trafic rutier nu este noaptea! Deci, s-a produs iar un abuz, o ilegalitate!

Alo, Garda de Mediu!! Orban, nu mergi în vizită de lucru? Nu-ţi faci campanie pe la gropile de gunoi? Pe la CET-urile în care nu ai investit niciun leu? Cu Nicuşor de mână, fireste! Plimbat de tine în lesă! Să te lipeşti de procente!”, a mai precizat Gabriela Firea.

Citeşte şi: Poluare la cote alarmante în Bucureşti, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Senzorii au detectat depăşiri cu 3-400% a indicilor

Gabriela Firea, atac furibund la adresa autorităţilor. „Zero muncă! Totul pentru poze!”

„Nu vă e rusine de oameni? Propagandă şi iar propagandă! Nicio acţiune concretă! Zero muncă! Totul pentru poze!

Aveţi toate parghiile: preşedinte, premier, miniştri, primari, institutii! Cine vă impiedică? A, da! Fi-rea… Pe-se-de!

Munciţi, veniţi cu soluţii! De asta v-au ales oamenii! Nu să vă plimbaţi pe la obiectivele realizate de mine şi echipa mea, pentru care nu aţi făcut altceva decât vot contra în Consiliu, blocaj şi boicot!”, a menţionat fostul edil al Capitalei.

Citeşte şi: Nicuşor Dan: Principalele probleme ale Capitalei sunt termoficarea, poluarea şi traficul. Gabriela Firea, o persoană conflictuală