Gabriela Firea cere demisia miniştrilor Educaţiei, Sănătăţii şi Finanţelor: Aceşti miniştri trebuie să plece acasă

Gabriela Firea cere demisia miniştrilor Educaţiei, Sănătăţii şi Finanţelor după plecarea din funcţie a lui Ludovic Orban. Fostul primar al Capitalei spune că votul de dumică în favoarea echipei social-democrate a fost un vot împotriva Guvernului PNL.

08 dec. 2020, 14:15
Gabriela Firea cere demisia miniştrilor Educaţiei, Sănătăţii şi Finanţelor: Aceşti miniştri trebuie să plece acasă
Gabriela Firea

Gabriela Firea atrage atenţia preşedintelui Klaus Iohannis că nesocotirea votului romanilor ar insemna o palma grea data celor care au votat pentru schimbare.

„Atragem atentia presedintelui ca nesocotirea votului romanilor ar insemna o palma grea data celor care au votat pentru schimbare. Votul în favoarea echipei socia-democrate a fost un vot împotriva Guvernului PNL, împotriva modului nedemocratic al preşedintelui ţării de a face campanie electorală şi de a debalansa viaţa politică. Domnia sa nu trebuie să manifeste partizanat. Este o palma data de electorat fata de măsurile insuficiente şi de multe ori greşite în legătură cu gestionarea pandemiei”, a spus fostul primar al Capitalei.

Citeşte şi O nouă demisie din Guvern, după plecarea lui Orban

Gabriela Firea: Aceşti miniştri trebuie să plece

Gabriela Firea le cere demisia miniştrilor din guvernul PNL.

„Îi cer demisia ministrului de Finanţe explicit. Nu este de ajuns faptul că domnul Orban, şi-a dat aseară demisia.

Ministrii care au ingropat domeniul sanatatii, domeniul economiei, domeniul educatiei trebuie să plece imediat. Aflăm că ei încearcă să-şi găsească relaţii, pile, pe la consilieri prezidenţiali şi pe la organizaţiile PNL judeţene care au obţinut un scor mai bun, astfel încât să se perpetueze.

Citeşte şi Ludovic Orban spune de ce şi-a dat demisia după alegeri: A fost o decizie personală

Acesti ministri precum si ceilalti care au făcut foarte mult rău românilor trebuie sa plece acasă.

Preşedintele ţării nu are altă variantă democratică decât să recunoască votul românilor, sa accepte propunerea de prim ministru al PSD, adica Alexandru Rafila.

Cu partidul liberal nu vrem sa facem alianţă”, a mai spus Gabriela Firea.