Gabriela Firea, cont fals de Facebook care promite excursii în Grecia. Anunţul făcut de primarul Capitalei

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei îi avertizează pe bucureşteni asupra faptului că, pe numele ei a apărut un cont fals de Facebook în care se anunţă că a fost suplimentat numărul de locuri pentru tabăra din Grecia.

03 aug. 2018, 19:02
Gabriela Firea, cont fals de Facebook care promite excursii în Grecia. Anunţul făcut de primarul Capitalei

„Contul apărut pe Facebook prin care anunţă că a fost suplimentat numărul locurilor pentru tabăra din Grecia este fals. În postarea respectivă, apare informaţia că, indiferent de cheltuieli, vor fi 2500 de oameni în plus care se vor bucura de această vacanţă. TOtal fals!

Totul rămâne aşa cum a fost stabilit până acum. Tabăra cu teme cultural–educative se va desfăşura pe parcursul a 8 zile (7 nopţi), pentru 1000 de beneficiari. Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti organizează în perioada august-octombrie 2018, o tabără tematică gratuită pentru seniorii bucureşteni în Grecia, localitatea Paralia-Katerini”, avertizează Gabriela Firea.

Primăria Capitalei a anunţat, vineri, că 970 de pensionari s-au înscris în tabăra tematică cultural-educativă „La pas prin tărâmul legendar al Greciei”, de care vor beneficia gratuit 1.000 de pensionari, iar până acum au fost validate 250 de dosare.

„Este regretabil că lupta politică a ajuns la această dimensiune, se ajunge să se inventeze ştiri, situaţii, să se creeze conturi false pt a dezinforma populaţia. Regret că s-a ajuns ca manipularea să fie la un grad atât de ridicat. O mie de seniori vor merge în excursii şi tabere tematice, nu e normal ce se întâmplă în aceste zile, cei de la USR au spus că seniorii nu merită recompensaţi în vreun fel, punând categorii sociale unele împotriva celorlalte şi categorii de vârstă”, a spus Gabriela Firea la România TV.

Conform municipalităţii, analiza dosarelor persoanelor înscrise până în prezent urmează să fie reluată luni, începând cu ora 10.00, la Biroul provizoriu de Relaţii cu Publicul al Centrului pentru Seniori, în ordinea înscrierilor. Tot începând de luni, la ora 10.00, la Biroul provizoriu de Relaţii cu Publicul al Centrului pentru Seniori vor fi reluate înscrierile în proiect, începând cu numărul 971, în limita locurilor disponibile. Persoanele interesate se vor putea înscrie pe liste şi după numărul 1000, însă ocuparea unui loc în tabără depinde de respectarea criteriilor de eligibilitate.