Gabriela Firea continuă războiul împotriva lui Nicușor Dan: ”Bucureștiul trebuie salvat cu adevărat!”

Gabriela Firea Continuă războiul împotriva actualului Primar General al Capitalei Nicușor Dan. Fostul edil al Capitalei spune că ”Bucureștiul a ajuns pe mâinile unor falși salvatori și toate proiectele majore sunt blocate”.

09 feb. 2023, 10:38
Gabriela Firea continuă războiul împotriva lui Nicușor Dan: ”Bucureștiul trebuie salvat cu adevărat!”
Gabriela Firea continuă războiul împotriva lui Nicușor Dan

Gabriela Firea continuă războiul împotriva lui Nicușor Dan. Gabriela Firea a făcut o nouă postare pe pagina sa de Facebook în care l-a atacat pe actualul edil al Capitalei.

Citește și Gabriela Firea, un nou atac la Nicușor Dan: ”Bucureștiul rămâne capitala europeană a riscului seismic”

Gabriela Firea continuă războiul împotriva lui Nicușor Dan

Ministrul Familiei a transmis că în ultimii doi ani, deși a avut fonduri uriașe la dispoziție, Capitala s-a degradat, din cauza răfuielilor politice interminabile dintre cei din administrație

”Bucureștiul trebuie salvat cu adevărat! Capitala a ajuns pe mâinile unor falși salvatori și toate proiectele majore sunt blocate! Orașul s-a degradat și mai mult în acești peste doi ani în care actuala conducere s-a preocupat doar de lucruri mărunte și răfuieli politice fără sfârșit”a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicușor Dan, dar și pe cei de la USR București și PNL București că au blocat toate proiectele necesare dezvoltării orașului. Mai mult, fostul edil a subliniat faptul că acestea vor putea fi reluate doar de o echipă serioasă și pregătită.

”Este nevoie de o echipă serioasă, pregătită să reia toate proiectele blocate și pentru care singurii vinovați sunt Nicușor Dan, USR București și PNL București. Doar primarii și consilierii social democrați înțeleg ce înseamnă administrarea acestui oraș și pot relua investițiile în spitale și școli, pot redeschide șantierele și sunt în stare să atragă fonduri europene pentru dezvoltarea serviciilor publice.

Am analizat, împreună cu parlamentarii, consilierii generali social democrați și liderii organizațiilor de sector din București, situația în care se află proiectele începute de PSD în București. Majoritatea obiectivelor de investiții pe care le-am început sunt blocate!

Tragic este că Bucureștiul a avut în acești doi ani mai mulți bani la dispoziție și tot ce am auzit au fost minciuni despre “greaua moștenire” și datorii închipuite. În plus, e dramatic faptul că proiecte majore pentru oameni riscă să piardă finanțări nerambursabile importante. Echipa social-democrată din București este pregătită să repare tot răul făcut, chiar dacă nu va fi o muncă ușoară”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Citește și Gabriela Firea: „Oamenii se tem pentru viaţa lor din cauza câinilor vagabonzi agresivi care au sfâşiat o femeie? Nicuşor Dan, USR şi PNL sunt principalii vinovaţi”