Gabriela Firea, despre protestele din 10 august. „Am avut de suferit”

Primarul general Gabriela Firea a declarat că a avut "de suferit", după protestele din 10 august 2018 jandarmii au intervenit în forţă pentru a-i dispersa pe oamenii adunaţi în Piaţa Victoriei. Edilul a amintit că a fost dat afară din toate funcţiile din PSD pentru că l-a criticat pe Liviu Dragnea. 

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 20:35
Gabriela Firea, despre protestele din 10 august. „Am avut de suferit”

Într-un interviu acordat jurnalistului Lucian Mîndruţă, Gabriela Firea susţine că a fost „revoltată” de modul în care au intervenit autorităţile în cazul protestului din 10 august 2018.

„M-am revoltat pentru ceea ce s-a întâmplat în 10 august. Am avut de suferit. M-au dat afară din toate funcţiile. Mi-au tăiat bugetul la Primăria Capitalei pentru că am îndrăznit să spun că nu e bine”, a declarat primarul Gabriela Firea.

Citeşte şi: Parchetul General: 386 de plângeri penale în dosarul privind violenţele din Piaţa Victoriei din 10 august

În noiembrie 2018, Gabriela Firea şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti „ca o formă de protest faţă de dl Dragnea”. Spune că, la acel moment, nu a demisionat din partid pentru a nu-i „trăda” pe cei care au votat-o. 

„Dacă îmi dădeam demisia din partid, automat se întrerupea şi mandatul de primar general şi ar fi însemnat o trădare faţă de cei care m-au votat”, a spus Gabriela Firea.


Citeşte şi: El este românul UCIS în atacul terorist din Germania. Familia tânărului: „Ni s-a zis că suntem prea mici ca să ne dea informaţii”