Gabriela Firea DINAMITEAZĂ Guvernul Orban. „Citiţi şi vă cruciţi! Decizie şocantă. Vă daţi seama ce incompetenţă bântuie”

Gabriela Firea, primarul în funcţie al Capitalei, a criticat în termeni duri Guvernul care a decis ca spitalul "Sfântul Stelian" din Bucureşti să fie destinat pacienţilor infectaţi cu forme medii şi grave de COVID-19. Edilul a avertizat că această unitate medicală nu are secţie de Terapie Intensivă, iar medicii specializaţi în psihiatrie vor fi nevoiţi să trateze persoane infectate cu noul coronavirus.

RomaniaTV.net
09 oct. 2020, 08:14
Gabriela Firea DINAMITEAZĂ Guvernul Orban. „Citiţi şi vă cruciţi! Decizie şocantă. Vă daţi seama ce incompetenţă bântuie”

„Citiți şi vă cruciţi! Decizie șocantă! Bolnavi cu forme Covid severe vor fi transferați într-un spital fără sectie de ATI!! Guvernul a ordonat ca Spitalul Sfântul Stelian din Capitală să fie destinat exclusiv pacienţilor Covid cu forme medii si GRAVE! Două observaţii:

1. Spitalul Sfantul Stelian NU are secţie de ATI, deci nu poate trata pacienţi cu forme severe! La ce îi condamnă guvernul pe aceşti bolnavi?
2. Spitalul Sfantul Stelian este Centrul de Evaluare si Tratament a Toxicodependenţelor pentru Tineri!! Daa! Ati citit bine!! Adică medici psihiatri vor trebui să trateze infecții virale! Ca şi cum ar fi infectionisti, virusologi etc”, a afirmat Gabriela Firea.

Greşeala din documentele oficiale. Cum au fost încurcate spitalele

Primarul general în funcţie a ataşat o copie a unui ordin emis de dr. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, în care se face referire la Spitalul de Pneumofiziologie „Sfântul Stelian”, de pe Şoseaua Ştefan cel Mare nr. 11 din sectorul 2 al Capitalei. Ori, la această adresă se află de fapt Spitalul de pneumoftiziologie „Sfântul Ștefan”, în timp ce spitalul pentru Toxicodependențe şi Psihiatrie „Sfântul Stelian” se află pe strada Inginer Cristian Pascal 25-27 din sectorul 6.

„În cazul în care guvernanţii se refereau la Spitalul Sfântul Ștefan, pe care vor să-l transforme în Covid 100%, rămâne problema cea mai gravă semnalată: NU are secţie de terapie intensivă, deci nu poate vindeca pacienţi cu forme severe! Vă dați seama ce incompetență bântuie pe la guvern?
Oricum, demn de remarcat faptul că guvernul preia spitalele Primăriei în lupta cu virusul, şi nu pe cele ale Ministerului Sănătăţii! O recunoaştere a muncii echipei de la ASSMB, pe care am coordonat-o si susţinut-o cu investiţii masive, timp de 4 ani. Investiţii fără precedent în spitale, care salvează vieţi!”, a mai precizat Gabriela Firea.

Citiți si vă cruciti! Decizie șocantă! Bolnavi cu forme Covid severe vor fi transferați într-un spital fără sectie de…

Posted by Gabriela Firea on Thursday, October 8, 2020

Dr. Beatrice Mahler, avertisment îngrijorător după RECORDUL de infectări cu COVID-19. „Şase din zece pacienţi mor la Terapie Intensivă”