Gabriela Firea, după afirmaţiile lui Nicuşor Dan: „Je suis Panarama”

Primarul general al Capitalei a distribuit pe Facebook mesajul Danei Budeanu, "Je suis Panarama", făcând referire la afirmaţiile făcute de Nicuşor Dan.

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 05:08
Gabriela Firea, după afirmaţiile lui Nicuşor Dan: „Je suis Panarama”
„Sunt şi voi fi mereu alături de toate femeile! Am încercat să le uşurez viaţa pe cât posibil. Ele duc greul! Nu sunt “panarame”, cum zice un candidat. Ele sunt mame, bunici, fiice, soţii, prietene, iubite. Ca şi mine”, a scris Gabriela Firea.

Afirmaţiile lui Nicuşor Dan:
 
Nicuşor Dan, candidatul susţinut de la PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei, a declarat că că la alegerile locale de duminica aceasta se va da „o luptă de valori” în care el nu vrea să-i spună fetiței sale că „o panaramă este mare vedetă”. Dan a mai spus că „fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”.
 
Ulterior, Nicuşor Dan a explicat pe pagina lui de Facebook că nu a folosit cuvântul „panaramă” cu o conotaţie vulgară.
 
„Înțeleg că există diverse interpretări ale mesajului meu de astăzi.
 
Ca să fie totul foarte clar:
 
1. Nu am folosit interpretarea vulgară a cuvântului „panaramă”. Pentru mine, acest cuvânt are interpretarea comună de persoană ridicolă care caută scandalul. Sunt de 20 de ani în spațiul public și nu am folosit niciodată vulgarități.
 
2. Persoanele pe care le-am avut în vedere sunt cele două agitatoare care vin și fac zgomot în fața sediului, care au perturbat mai multe evenimente electorale și care sunt invitate constant în prime-time exact la televiziunile care promovează fake news-uri despre mine”, a declarat Nicuşor Dan.