Gabriela Firea face senzație pe internet cu o rochie creată de Dana Budeanu FOTO

Gabriela Firea face senzație pe internet după ce a postat mai multe fotografii în care purta o rochie creată de prietena ei, Dana Budeanu.

26 ian. 2021, 09:22

Gabriela Firea a postat pe contul personal de Facebook mai multe fotografii în care purta o rochie creată de Dana Budeanu.

Gabriela Firea, la botez într-o rochie creată de Dana Budeanu

Gabriela Firea și soțul său, Florentin Pandele, au fost nașii de botez pentru doi bebeluși. Cu acest prilej, Gabriela Firea a purtat o rochie creată de Dana Budeanu. Fostul edil al Capitalei a ținut să împărtășească imagini de la fericitul eveniment cu urmăritorii săi.

Dana Budeanu, reacţie dură după înfrângerea Gabrielei Firea: „Alegerile nu sunt pentru bogaţi. Mi-aţi rămas pe tocuri, săracilor!”

„Nimic nu este permanent în această lume nebună. Nici măcar necazurile noastre – Charlie Chaplin. Asa ca, sa ne bucuram de fiecare clipa! Dănuța, multumesc! #dress #velvet #sparkles”, a scris Gabriela Firea în dreptul imaginilor postate pe Facebook.

Nimic nu este permanent în această lume nebună. Nici măcar necazurile noastre – Charlie Chaplin
Asa ca, sa ne bucuram de…

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 24 ianuarie 2021

Gabriela Firea și Dana Budeanu au devenit prietene extrem de apropiate și se susțin public una pe cealaltă ori de câte ori este nevoie. În timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, Dana Budeanu și-a exprimat de mai multe ori susținerea față de Gabriela Firea. De altfel, creatoarea de modă l-a atacat violent pe Nicușor Dan, principalul contracandidat al Gabrielei Firea, acuzându-l de trafic de influență. Candidatul USR-PLUS, susținut și de PNL, a fost înregistrat în timp ce ar fi intervenit pentru un controversat afacerist la o primărie de sector.

Lovitură teribilă primită de Dana Budeanu. Ce a păţit vedeta din cauza asocierii cu Gabriela Firea

„Te sustin și te-am susținut din secunda în care mi-am dat seama că, de fapt, ești singură împotriva tuturor. Noi am avut extrem de multe disensiuni în această campanie. Nu am fost de acord pe foarte multe abordări, eu am fost foarte independentă. Am făcut extrem de puține compromisuri, în sensul că am cedat la doar două rugăminți de-ale tale. De aceea, multe zile nu am vorbit, am fost pedepsită. Pentru că tu ai vrut o campanie pentru oameni, iar eu am vrut o campanie pentru adevăr”, a spus Dana Budeanu, la începutul unui interviu cu Gabriela Firea realizat pentru canalul său de YouTube, „Verdict Politic”.