Gabriela Firea: Factura nu se majorează la apă caldă şi căldură, iar furnizarea lor nu este în pericol

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, miercuri, că facturile bucureştenilor la apă caldă şi căldură nu se vor majora, furnizarea acestora nefiind în pericol deoarece gazele necesare încălzirii termice au fost plătite în avans.

RomaniaTV.net
22 nov. 2017, 10:57
Gabriela Firea: Factura nu se majorează la apă caldă şi căldură, iar furnizarea lor nu este în pericol

Factura nu se majorează la apă caldă şi căldură, iar furnizarea apei calde şi a căldurii nu este sub nicio formă în pericol. Şi garantez încă o dată bucureştenilor că decizia noastră este una foarte clară, foarte fermă şi implicarea de asemenea. Nu se majorează factura şi nici nu este în pericol livrarea agentului termic. Informaţiile care apar din nu ştiu ce interese trebuie să le trateze şi cetăţenii ca atare. Şi anume, pur şi simplu, dezinformări”, a declarat primarul general al Capitalei, înainte de şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Edilul a subliniat că, anul acesta, în Bucureşti vor fi maşini pentru topit zăpada şi mai multe freze pentru îndepărtarea omătului.

Anul acesta, în premieră în Capitală, vor acţiona şi câteva maşini pentru topit zăpada şi un număr mai mare de freze. Zăpada nu se putea depozita în timp scurt. Existau prea puţine utilaje pentru îndepărtarea zăpezii. De deszăpezire se ocupă primăriile de sector, dar şi Primăria Capitalei trebuie să contribuie pentru ca cetăţenii să aibă un confort pe perioada sezonului rece, a completat Gabriela Firea.