Gabriela Firea, huiduită de spectatorii aflaţi pe Arena Naţională la ceremonia de primire a Simonei Halep. Reacţia primarului Capitalei

Aproximativ 20.000 de oameni au întâmpinat-o pe Simona Halep pe Arena, unde aceasta a venit să îşi prezinte trofeul câştigat la Roland Garros. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit alături de jucătoare, a fost huiduită de cei prezenţi pe stadion. Reacţia Gabrielei Firea nu a întârziat să apară. Edilul consideră că s-a dorit compromiterea evenimentului de către "aparatul sorosist de propagandă".

11 iun. 2018, 17:26
Gabriela Firea, huiduită de spectatorii aflaţi pe Arena Naţională la ceremonia de primire a Simonei Halep. Reacţia primarului Capitalei

Simona Halep a prezentat, luni, trofeul cucerit la Roland Garros, în cadrul unei ceremonii la Arena Naţională. În deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu o eșarfă tricoloră pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orașului și a încercat un mic discurs, dar a fost huiduită de miile de oameni din tribune, care au scandat numele Simonei.

Firea şi-a dat seama că nu trebuie să prelungească momentul: „Bun venit, Simona Halep! Te rog să primeşte din sufletul nostru cheia oraşului Bucureşti şi această plachetă ovaţională. Îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut!”, au fost cuvintele politicianului, urmate de prima reacţie a Simonei.

Simona Halep şi-a prezentat trofeul de la Roland Garros pe Arena Naţională: Sunt emoţionată, nu mă aşteptam la aşa ceva

Gabriela Firea: De dimineaţă, aparatul sorosist de propagandă a demarat compromiterea evenimentului. Seara, echipe de cetăţeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, afirma, după ce a fost huiduită pe Arena Naţională, la ceremonia de prezentare a trofeului primit de Simona Halep după victoria de la Roland Garros, că de dimineaţă, „aparatul sorosist de propagandă” a demarat compromiterea evenimentului şi că seara, „echipe de cetăţeni cu venin” au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, apreciind că, din respect pentru performanţa Simonei Halep, aceştia puteau lăsa o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naţionale, argumentul său fiind că „acolo este despre sport, respect, valori, performanţă, nu despre câţi bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu”.

„Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, spune o vorba veche din popor! In mai putin de 24 de ore, Primaria Capitalei a organizat un eveniment de tinuta, pe Arena Nationala, in cadrul caruia marea noastra campioana Simona Halep sa poata prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriasa! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase. Nu a contat ca umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat ca, seara, martori au fost si copii, la un festival al urii si dezbinarii. Cand am declarat-o Cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, multi au strambat din nas. Si au comentat negativ. Acum, daca nu o primeam asa cum merita, ar fi spus ca sunt aroganta si ca nu imi fac datoria de primar general. In toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt intampinati cu entuziasm de cetateni si sunt recompensati prin intermediul autoritatilor de la acel moment : ministru, primar, presedinte de federatie etc. Nu exista o alta cale civilizata prin care sa ne aratam respectul fata de valorile noastre. Repet, daca nu organizam nimic si nu ofeream Cheia Orasului intr-un cadru festiv, aveam sa fiu certata ca sunt nepasatoare. Daca mi-am facut datoria de roman si primar, nici asa nu a fost bine… pentru unii. Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanta. Nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu. Slava Domnului ca cei mai multi sunt oameni civilizati, democrati, cu respectul fiecaruia de a avea dreptul sa nu fie de acord cu celalalt. In rest, si maine este o zi! Si maine e o zi de munca! Si maine ne vom bucura ca apare soarele, ca suntem sanatosi, ca putem avea credinta si ca putem ierta. Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.