Gabriela Firea îl acuză pe Ludovic Orban de situaţia dezastruoasă din Bucureşti: „Este autorul moral al acestei coaliții monstruoase”

Gabriela Firea susţine că Ludovic Orban este de vină pentru situaţia dezastruoasă din Bucureşti, precizând că el "este autorul moral al coaliţiei monstruoase".

15 iun. 2021, 22:12
Gabriela Firea îl acuză pe Ludovic Orban de situaţia dezastruoasă din Bucureşti: „Este autorul moral al acestei coaliții monstruoase”

Gabriela Firea îl acuză pe Ludovic Orban de  situaţia dezastruasă din Bucureşti. Fostul primar spune că dacă în timpul mandatului său ar fi existat astfel de probleme în Bucureşti, oamenii ar fi ieşit în stradă, sau s-ar fi trezit cu ei în faţa casei sale.

Gabriela Firea: Eu i-aș întreba pe fidelii domnului Orban dacă nu se simt cumva și ei responsabili pentru ceea ce se întâmplă în București

Citeşte şi Gabriela Firea îl desfiinţează pe „Plicuşor”: Te dai penibil cu bicla, doar cu presa de faţă. E mai simplu să dai vina după 8 luni de mandat pe mine şi să te ascunzi în dulap!

”Eu i-aș întreba pe fidelii domnului Orban dacă nu se simt cumva și ei responsabili pentru ceea ce se întâmplă în București, pentru că domnul Orban este autorul moral al acestei coaliții monstruoase în Capitală și care nu reprezintă electoratul din Capitală, și anume o alianță forțată și chinuită între PNL și USR PLUS, doar pentru a câștiga aceste primării, nu și pentru a face treabă pentru cetățeni.

Din păcate, PNL va pierde puncte importante în Capitală tocmai pentru că a vrut puterea cu tot dinadinsul, dar s-a văzut că nu pentru a oferi soluții pentru Capitală. Este un oraș mare, european, cu multe probleme structurale, greu, dar niciodată nu s-a întâmplat ceea ce se petrece acum. Au fost atâția primari și după Revoluție și înainte de Revoluție, am fost și eu în ultimii patru ani. În ciuda oricăror disensiuni politice și a oricăror constrângeri bugetare, serviciile de utilitate publică au avut continuitate, pentru că ele sunt protejate de Legea infrastructurii critice. Vorbim aici de apă, de canalizare, de salubritate, de termoficare.

Dacă în timpul mandatului meu ar fi fost o zi situația actuală, care este deja de câteva săptămâni, eu vă spun că ar fi fost meeting în Piața Victoriei, ar fi fost meeting în fața Primăriei, ar fi venit peste mine în casă să mă scoată cu forța, spunând că este inacceptabil. Votanții care acum tac. Tac și consideră că este ceva normal să fie întreaga populație pusă în pericol. Acest argument că sunt niște probleme cu contractul de salubritate de la Sectorul 1 nu stă în picioare nicăieri în lume. Dacă primăria, prin Consiliul Local, sau noul primar doreau să rezilieze acest contract, trebuiau să urmeze calea legală, dar asigurând, în paralel, serviciul de utilitate publică”, a spus senatorul PSD, potrivit Antena 3.

Citeşte şi Gabriela Firea îi dă peste nas lui Nicușor Dan: „Am muncit 3 ani la proiect. Mă bucur că proiectul realizat de mine şi echipa mea este apreciat şi finanțat de Comisia Europeană”