Gabriela Firea îl atacă pe Orban: „Se preocupă de garduri şi şanţuri, nu de coronavirus aşa cum face toată Europa”

Într-o declaraţie, primarul Capitalei, Gabriela Firea, îl atacă pe premierul demis Ludovic Orban pentru "indiferenţa" de care dă dovadă în legătură cu virusul coronavirus. 

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 11:09
Gabriela Firea îl atacă pe Orban: „Se preocupă de garduri şi şanţuri, nu de coronavirus aşa cum face toată Europa”

„Am pus la dispoziţie o locaţie pentru persoanele car se află în carantină în această perioadă timp de 14 zile. Lcaţia a fost pusă la dispoziţie de către Primăria Capitalei. Este un secret de serviciu, nu pot să vă dau adresa”, a spus aceasta în legătură cu virusul care a stârnit panică printre români.

În timp ce Gabriela Firea vorbea despre măsurile pe care Primăria Capitalei le ia în legătură cu coronavirus, aceasta a fost întrebată dacă Ludovic Orban va fi implicat în acest proiect. Întrebarea a creat o atmosferă tensionată, astfel că Firea a început cu acuzaţiile la adresa lui Orban. 

„N-am discutat cu domnul prim-ministru, am discutat doar cu domnul secretar de stat Raed Arafat, şi sincer, la ce preocupări văd că are domnul premier demis, garduri, şanţuri, nu cred că este interesat de o situaţie care trebuie să fie gestionată şi la nivelul României. Toţi premierii europeni sunt preocupaţi de coronavirus, la noi în România premierul este interesat de garduri şi de şanţuri”, a declarat Gabriela Firea.