Firea îl presează pe Nicuşor Dan: „Ce foloase a primit pentru a-l ajuta pe interlopul Mitrache zis Câine?” Reacţia lui Nicuşor Dan

Gabriela Firea îl atacă din nou pe Nicuşor Dan, în ciuda faptului că acesta a anunţat că o va acţiona în instanţă, după ce în presă au apărut discuţii înregistrate între candidatul la primărie şi un consilier al primarului sectorului 4.

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 07:04
Firea îl presează pe Nicuşor Dan: „Ce foloase a primit pentru a-l ajuta pe interlopul Mitrache zis Câine?” Reacţia lui Nicuşor Dan

Într-o postare de miercuri, de pe pagina sa de Facebook, Firea îl întreabă public pe Nicuşor Dan ce foloase a primit din partea interlopului Marius Mitrache, pe care ar fi încercat să-l ajute, printr-o intervenţie la consiliarul primarului sectorului 4, să anuleze decizia de a-i fi demolat restaurantul.

„Este de datoria noastra sa aparam parcurile si zonele verzi! Legea nu se negociaza in functie de ce avere are cel care construieste ilegal pe spatiul verde! Interlopii nu ne sperie, chiar daca ne ameninta si au „frati” printre parlamentari. Il intreb public inca o data pe Domnul Nicusor Dan : ce foloase a primit pentru a-l ajuta pe interlopul Mitrache zis Caine sa-si pastreze restaurantul si casa construite ilegal in parc. Nu are nicio scuza!

Justitia isi va spune cuvantul!

Eu ma refer acum la moralitate. Cum este posibil ca un om care si-a facut un titlu de glorie ca apara parcurile, in care este ilegal sa se construiasca, sa fie chiar unul care pune presiune pe autoritati, pentru mentinerea constructiilor ilegale?

Este o sfidare fata de lege, fata de principiile ecologice, fata de cetateni!

Avem dreptul cu totii sa stim adevarul!

Lucrurile sunt clare. Din inregistrarile aparute in presa se distinge fara echivoc faptul ca, in stare de urgenta si alerta, cand toata lumea era ingrijorata pentru sanatate, viata, pierderea locului de munca, domnul deputat Nicusor Dan se transformase in avocatul unui interlop care ocupa abuziv peste 400 mp din parcul Oraselul Copiilor.

Acest subiect cu siguranta trebuie abordat si in dezbaterile de saptamana viitoare.

#Rusinos #CalaulParcurilor

#FrateCuInterlopii

#MinciunaArePicioareScurte

#UsorIeseAdevarulLaLumina”, scrie Gabriela Firea.

Deputatul Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, a anunţat miercuri că îi va intenta proces pentru calomnie primarului general, Gabriela Firea.

„În cursul săptămânii o facem (c.n. plângerea). Știți că a fost dezincriminată calomnia, probabil că e un lucru bun. Acolo o să fie un proces civil. Ea m-a acuzat de niște fapte în mod mincinos, o să intentez un proces civil. În cazul parlamentarilor PSD, ei mi-au făcut denunț penal mincinos și asta este infracțiune”, a spus Nicușor Dan.

Citeşte şi: Gabriela Firea, ameninţată de interlopul ajutat de Nicuşor Dan: „Mi-a trimis mesaje de ameninţare, că o să se ocupe de mine şi familie”