Gabriela Firea: În încercarea de a-şi justifica micul imperiu imobiliar, Iohannis se acoperă de penibil

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea susţine că Iohannis se acoperă de penibil în încercarea de a-şi justifica micul imperiu imobiliar.

24 sept. 2014, 12:12
Gabriela Firea: În încercarea de a-şi justifica micul imperiu imobiliar, Iohannis se acoperă de penibil

„Klaus Werner Iohannis nu poate gasi o explicatie legala pentru modul in care a dobandit cele sase case, asa ca de fiecare data cand este nevoit sa vorbeasca despre acest subiect, minte si face gafe de tot rasul.

Pentru ca n-au tinut explicatiile potrivit carora din banii stransi pe meditatii, sau din cei de la nunta, sau din mosteniri, a putut strange suma necesara pentru a-si cladi micul sau imperiu imobiliar, acum Iohannis crede ca ii poate pacali pe romani si spune ca, de fapt, casele lui sunt modeste. Are chiar tupeul sa compare valoarea lor cu un apartament in Bucuresti, in conditiile in care, potrivit evaluarilor din presa, acestea valoreaza cel putin trei sferturi de milion de euro!

Facem un apel catre domnul Iohannis, sa vina in fata romanilor si sa explice o data pentru totdeauna cum si-a dobandit averea imobiliara, deoarece, pana acum, tot ce a reusit sa faca a fost sa se acopere de penibil”, a declarat Gabriela Firea.