Gabriela Firea, în vizită la Poliţia Locală Bucureşti înaintea mitingului din Piata Victoriei

Primarul general, Gabriela Firea, a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de la sediul Poliţiei Locale, unde evenimentele organizate în Capitală, inclusiv protestul din Piaţa Victoriei, pot fi văzute pe monitoare.

RomaniaTV.net
10 aug. 2019, 12:22
Gabriela Firea, în vizită la Poliţia Locală Bucureşti înaintea mitingului din Piata Victoriei

„Weekend plin de evenimente în Capitală! 17 la număr, sute de mii de persoane participante. Pe monitoarele Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti se observă, deja, pregătirile”, a scris Firea pe reţeaua de socializare.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și-a delegat atribuțiile viceprimarului Aurelian Bădulescu în perioada 8-11 august, a anunţat Ciprian Ciucu, consilier general al Municipiului București din partea PNL, pe Facebook.

În replică, Gabriela Firea a susţinut că se va afla în Bucureşti în perioada, 8 – 11 august şi că atribuțiile în cauză nu sunt delegate exclusiv pentru mitingul din data de 10 august, așa cum eronat s-a afirmat în spațiul public, ci pentru a asigura desfășurarea în cele mai bune condiții a tuturor evenimentelor din Capitală. „Nu fug nici pe Marte și nici pe altă planetă”, a susţinut Firea.

Potrivit PMB, legislaţia de specialitate prevede că prin delegarea de competenţe, primarul general îşi menţine atribuţiile delegate, precum şi răspunderea care derivă din acestea.