Adevărul despre boala de care suferă Gabriela Firea. A rupt tăcerea, după 4 luni în care nu a putut mânca

Gabriela Firea a avut o intervenţie duminică seara la România TV acolo unde a vorbit despre vizita medicală din Londra. Aceasta a ţinut să aducă precizări la declaraţiile oferite de soţul său, Florentin Pandele, invitat în platou.

16 iun. 2019, 18:20
Adevărul despre boala de care suferă Gabriela Firea. A rupt tăcerea, după 4 luni în care nu a putut mânca

„Bună seara. Sănătatea este cea mai importantă. Dar cred că ne dăm seama după ce pierdem o parte din sănătate. Aş vrea să aduc o scurtă lămurire. Florentin nu a reuşit să ducă până la final răspunsul. Finalul controlului îl vom primi în scris. S-a spus că este vorba de o afecţiune foarte rară, nemaiîntâlintă, deoarece din analize nu a ieşit nicio cauză. Este un mister total. Sperăm să încheiem cu bine operaţia de la sfârşit de luna iunie. Ne punem totul felul de întrebări cum s-a putut întâmpla la mine”, a declarat Firea.

Florentin Pandele a explicat ce a făcut Gabriela Firea în Londra. De ce a trebuit să meargă în Marea Britanie

Cu privire la candidatura la prezidenţiale, primarul Capitalei a declarat că nu poate da un răspuns până la jumătatea lunii iulie deoarece acum este concentrată pe problemele sale medicale.

„Sunt concentrată 100% să îmi recapăt sănătatea. Nu ar trebui să fie motive pentru care sănătatea mea să mai aibă de suferit în viitor. Mai devreme de luna iulie chiar nu pot să iau vreo decizie în acest sens. Timpul este scurt, dar cred că pe primul plan este sănătatea. Am multe de făcut la Primărie. Mai este un an greu şi indiferent ce decizie voi lua, eu mă voi bate până în ultima secundă de mandat”, a spus Gabriela Firea la România TV.

Firea mai spune că a fost transformată în sac de box în PSD şi nu a primit susţinerea partidului în anumite situaţii. Aceasta a mai spus că a primit propuneri să candideze la prezidenţiale din partea altor partide, însă a refuzat să spună ce partid.