Gabriela Firea, mai încrezătoare ca oricând în şansele sale la primărie: „Viaţa este o competiţie cu noi înşine, nu cu alte personaje”

Gabriela Firea este mai încrezătoare ca oricând în capacitatea sa de a câştiga un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei. Într-o postare pe Facebook, edilul transmite faptul că nu se teme de contracandidaţi.

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 18:36
Gabriela Firea, mai încrezătoare ca oricând în şansele sale la primărie: „Viaţa este o competiţie cu noi înşine, nu cu alte personaje”

Viața este o competiție cu ceea ce putem să facem mai mult cu mintea și brațele noastre. O întrecere între noi, cei de ieri, și noi, cei de azi și mâine. Nu o competiție cu alte personaje. Acelea sunt pe cărarea lor, noi pe drumul nostru„, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Textul este însoţit de o fotografie sugestivă, cu edilul în câmpul muncii, pe şantier. 

Citeşte şi Ludovic Orban, despre scrutinul din 27 septembrie 2020. „La numărul actual de cazuri, putem organiza alegeri fără probleme”

Postarea Gabrielei Firea vine la scurt timp după anunţarea candidaturii la Primăria Generală a lui Traian Băsescu. Până în prezent şi-au mai anunţat candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei, pe lângă Gabriela Firea (PSD), Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR-PLUS, Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), Traian Băsescu (PMP), Ioan Sârbu (Alianţa Pro Bucureşti 2020), Viorel Cataramă (Mișcarea Patrioților Români), Ilan Laufer (Mișcării Patrioților Români).