Gabriela Firea: Medicii Gobej şi Bică rămân în continuare la Spitalul Colentina

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni că medicii Ionuț Gobej și Dorin Bică au semnat un contract de voluntariat și rămân în continuare la Spitalul Colentina pentru a opera bolnavi.

23 oct. 2017, 14:17
Gabriela Firea: Medicii Gobej şi Bică rămân în continuare la Spitalul Colentina

„Vreau să vă spun că cei doi medici, Gobej și Bică, pe care îi respect foarte mult, îi apreciez și mi-am dorit să lucreze în continuare la un spital al Primăriei, au semnat pe 16 octombrie un contract de voluntariat, deci ei rămân în continuare la Spitalul Colentina pentru a opera persoane bolnave și, de asemenea, am înțeles că au și un contract cu o firmă privată. Pe noi nu ne deranjează, ba dimpotrivă și le-am transmis tuturor managerilor de spitale să meargă să discute și să semneze contracte cu medici tineri români care au studiat sau studiază acum în străinătate și care fac practică sau lucrează direct în străinătate să avem cât mai mulți medici care au pregătire în afara țării în București”, a spus Firea, la Adevărul Live.

Ea a menționat că își dorește acest lucru deoarece sănătatea este o prioritate pentru toată lumea.

Medicul neurochirurg Ionuț Gobej a anunțat la începutul lunii septembrie că, alături de colegul său Dorin Bică, a demisionat din funcția deținută la Spitalul Colentina, pe motiv că în acest an Secția de Neurochirurgie a refuzat 60 de pacienți din cauza lipsei de personal, consumabile și medicamente și a programului operator restricționat.

Citeşte şi Ionuţ Gobej, neurochirurgul demisionar de la Colentina: Chiar dacă doamna Ifrim a renunţat la funcţie, eu îmi păstrez demisia

 

loading...