Gabriela Firea, mesaj dur la patru ani de mandat: „Nu sunt bani de pensii şi alocaţii? Unde se duc împrumuturile acestui guvern?”

Gabriela Firea şi-a analizat cei patru ani de mandat, într-o postare video pe pagina sa de Facebook, în care pe lângă a-şi enumera realizările, a ţinut să-şi ceară şi scuze familiei, pe care a neglijat-o în favoarea administrării capitalei în tot acest timp.

RomaniaTV.net
23 iun. 2020, 11:11
Gabriela Firea, mesaj dur la patru ani de mandat: „Nu sunt bani de pensii şi alocaţii? Unde se duc împrumuturile acestui guvern?”

Firea a explicat, printre altele, faptul că programele sociale, pe care Primăria le derulează la iniţiativa sa, nu sunt pomeni, referindu-se la sumele alocate femeilor însărcinate, cuplurilor care fac un copil, cuplurilor infertile, copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi, familiilor monoparentale şi familiilor de tineri la început de drum.

De asemenea, afirmând că un primar adevărat îşi apără cetăţenii, Gabriela Firea s-a implicat şi în problema majorării pensiilor şi alocaţiilor, acuzând guvernul PNL de rea voinţă, pentru că afirmă că nu sunt bani pentru aceste creşteri, în timp ce se împrumută pentru a da contracte firmelor „de casă”.

În încheiere, Primarul Capitalei a anunţat că, începând cu zilele viitoare, va prezenta pe larg, punct cu punct, câte o promisiune făcută bucureştenilor pe care a îndeplinit-o în mandatul scurs până acum.

„Pe vremea cand lucram in televiziune, am realizat si emisiunea „Primarie, te iubesc !”. A fost ceva de munca la ea. Cine putea sa stie ca soarta ma va duce chiar la Primarie? Si aici, aceeasi poveste: multa munca, implicare, dorinta de a debloca si finaliza proiecte. Lucru pana seara tarziu. Le cer iertare copiilor mei pentru ca sunt o mama mereu in viteza. Nu stiu cat mai suporta sotul absenta mea din familie. Am vrut sa ma implic suta la suta. Nu m-am menajat. Am mai si gresit, ca orice om. Nu a fost din rea-credinta. Si nu renunt, am facut multe, mai am multe de continuat si inceput. Iata cum vad eu cei patru ani scursi de la juramantul fata de bucuresteni. Va doresc tuturor multa sanatate, putere de munca si, foarte important, timp pentru familie si prieteni!”, este mesajul cum care Gabriela Firea a însoţit bilanţul video, care poate fi văzut dedesubt.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, şedinţă cu premierul şi mai mulţi miniştri pe teme economice, la Cotroceni