Gabriela Firea: „Ministrul demis al Sănătăţii acuză „mafia” pentru demiterea sa. Dacă nu spuneţi, cu subiect şi predicat, la ce mafie vă referiţi, înseamnă că vă bateţi joc de români”

Fostul primar al capitalei Gabriela Firea a reacţionat în urma discursului adoptat de colegii şi susţinătorii lui Vlad Voiculescu, care au acuzat, după demiterea acestuia de la Ministerul Sănătăţii, că ar fi fost răpus de interesele şi influenţa "mafiei".

15 apr. 2021, 11:50
Gabriela Firea: „Ministrul demis al Sănătăţii acuză „mafia” pentru demiterea sa. Dacă nu spuneţi, cu subiect şi predicat, la ce mafie vă referiţi, înseamnă că vă bateţi joc de români”

Gabriela Firea le cere lui Vlad Voiculescu şi colegilor săi să spună clar la cine se referă prin aceste acuzaţii, pentru că, în caz contrar, ar fi clar că nu fac decât să se ascundă în spatele unor acuzaţii foarte grave şi false.

„Este foarte grav ce se întâmplă la noi în țară! Ministrul demis al sănătății și susținătorii lui – extrem de vocali și intransigenți cu alții – acuză “mafia” care ar sta la baza demiterii domnului Voiculescu. Care mafie? Să spună cu subiect și predicat! Transparent, cum clamează ei! Să aducă dovezi, documente, nume de firme și persoane!

Astfel de acuzații grave aruncate în spațiul public nu pot fi trecute cu vederea și nici catalogate drept vorbe aruncate la nervi!

Mai suntem o țară democrată?

Mai avem legi, reguli, respect față de oameni, proprietatea cuvintelor?

Gabriela Firea: „Pentru o funcţie sunteţi în stare să călcaţi pe cadavre”

Sau asistăm la disoluția instituțiilor statului?

Ori acceptăm că unii politicieni fac mare tărăboi, aruncă invective și insinuări penale, după care totul se ascunde sub preș?

Tot decedații rămân vinovați, tot bolnavii sunt pedepsiți, tot oamenii mărunți din sistem decontează!

Cei cu spate și susținere vizibilă și, mai ales, invizibilă, reușesc cumva să se strecoare mereu!

Bref, dacă nu spuneți acum, concret, la ce mafie și mafioți vă referiți, înseamnă că vă bateți joc de români, că nu căutați decât să vă ascundeți incompetența!

Că sunteți în stare ca, pentru o funcție din care ați dorit să trageți sfori pentru gruparea care v-a scos în față, călcați pe cadavre!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Citeşte şi: Iohannis se implică în criza politică din coaliţia de guvernare. USR-PLUS decide dacă mai boicotează Guvernul şi îl propune tot pe Voiculescu la Sănătate