GABRIELA FIREA A NĂSCUT. Cum îl cheamă pe băieţel. PRIMELE FOTOGRAFII cu bebeluşul

Gabrilea Firea a născut, marţi dimineaţă, la o clinică privată din Capitală, cel de-al treilea copil al său, al doilea din căsnicia cu primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele. Senatoarea a postat, la scurtă vreme, pe pagina sa de Facebook, şi primele fotografii cu bebeluşul. 

05 mai 2015, 07:06

Senatoarea Gabriela Firea a născut marţi, 5 mai, al treilea său copil.

Băieţelul cuplului Gabriela Firea – Florentin Pandele are 3,4 kilograme şi a primit numele de Zian Mihail, după numele de botez al Părintelui Arsenie Boca, informează România TV.

„Azi, de ziua Sfintei Mucenite Irina, mesagera pacii si a credintei, a venit pe lume fiul nostru Zian Mihail! Are 3,4 kg si 50 cm si a primit nota 10 de la Prof. Poiana, cel care a avut grija de el pe tot parcursul sarcinii”, a anunţat Firea pe Facebook. 

Gabriela Firea (42 de ani) avea deja doi băieţi. Cel mai mare băiat al ei este Tudor Ştefan, în vârstă de 20 de ani, din căsnicia anterioară, în timp ce mijlociul (primul copil al cuplului Firea-Pandele) are doar 3 ani şi se numeşte David Petru.

CITEŞTE ŞI Gabriela Firea îi răspunde lui Băsescu: Fostul preşedinte răspunde cu petarda banilor fostei Securităţi

Senatorul social-democrat a avut o perioadă destul de agitată din punct de vedere politic, mai ales că sarcina a apărut exact în mijlocul scandalului cu fostul preşedinte Traian Băsescu.

Firea şi Băsescu sunt în proces, iar fostul preşedinte este acuzat de şantaj şi ameninţare la adresa senatoarei, cu toate că acesta a încercat să convingă că a fost vorba despre o declaraţie politică şi chiar s-a oferit să-l boteze pe cel de-al treilea fiu al fostei jurnaliste, pe care Gabriela Firea îl numeşte, deocamdată, „Covrigel”.