Gabriela Firea: Nicuşor Dan a încălcat prima promisiune. A jurat că, dacă pune piciorul în primărie, apa caldă va fi livrată peste tot

Gabriela Firea acuză pe Nicuşor Dan că a încălcat deja prima promisiune pe care le-a făcut-o bucureştenilor în campania electorală. 

RomaniaTV.net
29 sept. 2020, 11:42
Gabriela Firea: Nicuşor Dan a încălcat prima promisiune. A jurat că, dacă pune piciorul în primărie, apa caldă va fi livrată peste tot

Nicușor Dan a acuzat-o pe Gabriela Firea, în campanie, că nu le dă apă caldă bucureștenilor. Acesta a spus că primul lucru pe care îl va face după câștigarea mandatului de primar va fi chiar furnizarea de agent termic în Capitală. Cu toate acestea, luni seara, noul primar general a recunoscut că nu poate să rezolve lucrurile atât de repede și că abia la iarna viitoare situația se va ameliora.

„Va fi o problemă, iarna asta va fi greu, dar iarna viitoare nu va mai fi aşa de greu”, a spus Nicușor Dan la B1. 

Gabriela Firea l-a taxat imediat pe Nicuşor Dan.

„Prima promisiune încălcată! A jurat că, dacă pune piciorul în primărie, apa caldă va fi livrată peste tot imediat, dar imediat, pentru că deține SOLUȚIA MINUNE și pe el îl va ajuta și guvernul! Minciuna are picioare scurte! Toate fake-news-urile din campanie vor ieși la iveală rând pe rând!”, a transmis Gabriela Firea pe pagina de Facebook. 


loading...
Partenerii noștri