Gabriela Firea, noi acuzaţii la adresa primarului general: „Nimic nu se face în Bucureşti. NIMICușor Dan stă cu teancurile de documente pe birou luni întregi”

Gabriela Firea a lansat un nou atac la adresa primarului general Nicuşor Dan, pe care-l acuză că stă cu documente nesemnate pe birou, în timp ce cetăţenii Capitalei așteaptă certificatele de urbanism sau autorizațiile de construire de luni întregi,

03 aug. 2021, 11:12
Gabriela Firea, noi acuzaţii la adresa primarului general: „Nimic nu se face în Bucureşti. NIMICușor Dan stă cu teancurile de documente pe birou luni întregi”

Gabriela Firea lansează un nou atac la Nicuşor Dan, pe care-l acuză că nu face nimic în Bucureşti. Aceasta îl ironizează, numindu-l NIMICușor Dan.

NIMIC nu se face în București, nimic nu mișcă în Capitalei! NIMIC! Și nu o spun eu, ci foștii aliați ai actualului Primar General. Și-au dat seama și ei că-l cheamă, de fapt, NIMICușor Dan. Ar fi de râs, dar e de plâns.

Nu se semnează documente în Primăria Capitalei. Bucureștenii așteaptă certificatele de urbanism sau autorizațiile de construire de luni întregi, de când și-a preluat mandatul noul primar. Termenul legal s-a depășit de mult, dar pe nimeni nu interesează asta.

Citeste si Nicuşor Dan o acuză pe Gabriela Firea că nu a terminat parcarea din Pantelimon. „Primăria nu şi-a achitat obligaţiile de plată. Constructorul a muncit pe banii lui”

Până și foștii colaboratori ai actualului primar general s-au săturat de indolență. Un fost vicepreședinte al Asociației Salvați București, locul unde s-a făcut celebru Dan, a depus o plângere penală la DIICOT și reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei.

Dacă aș fi stat eu cu teancuri de documente pe birou, luni întregi, nu vreau să-mi imaginez ce era„, a scris fostul edil general pe Facebook.

Citeste si Gabriela Firea, veşti proaste pentru bucureşteni: „Cei care vor aștepta la iarnă apa caldă și căldura mai au de aşteptat câţiva ani buni”

Gabriela Firea, revoltată după ce Nicuşor Dan şi-a luat concediu trei săptămâni

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, a criticat în termeni duri faptul că primarul general Nicuşor Dan şi-a delegat mai multe atribuţii timp de trei săptămâni. Gabriela Firea a invitat la un exerciţiu de imaginaţie, întrebând ce s-ar fi întâmplat dacă ea şi-ar fi luat concediu timp de trei săptămâni în perioada în care a fost primar general al Capitalei.

Să ne imaginăm că aș fi plecat în concediu 3 săptămâni, pe caniculă, fără Comandament pt situații de urgență, cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, șantiere închise, plăți restante etc…El poate!”, a scris Firea pe Facebook.

Reacţia fostului edil al Capitalei vine în contextul Nicuşor Dan şi-a delegat pe 30 iulie atribuţiile de primar general către Diana Pungă, administrator public în PMB, şi către Emanuela Jugureanu, director general la Direcţia Generală Economică din Primăria Capitalei.


loading...
Partenerii noștri