Gabriela Firea, noi acuzaţii la adresa primarului general: „Nimic nu se face în Bucureşti. NIMICușor Dan stă cu teancurile de documente pe birou luni întregi”

Gabriela Firea a lansat un nou atac la adresa primarului general Nicuşor Dan, pe care-l acuză că stă cu documente nesemnate pe birou, în timp ce cetăţenii Capitalei așteaptă certificatele de urbanism sau autorizațiile de construire de luni întregi,

03 aug. 2021, 11:12
Gabriela Firea, noi acuzaţii la adresa primarului general: „Nimic nu se face în Bucureşti. NIMICușor Dan stă cu teancurile de documente pe birou luni întregi”

Gabriela Firea lansează un nou atac la Nicuşor Dan, pe care-l acuză că nu face nimic în Bucureşti. Aceasta îl ironizează, numindu-l NIMICușor Dan.

NIMIC nu se face în București, nimic nu mișcă în Capitalei! NIMIC! Și nu o spun eu, ci foștii aliați ai actualului Primar General. Și-au dat seama și ei că-l cheamă, de fapt, NIMICușor Dan. Ar fi de râs, dar e de plâns.

Nu se semnează documente în Primăria Capitalei. Bucureștenii așteaptă certificatele de urbanism sau autorizațiile de construire de luni întregi, de când și-a preluat mandatul noul primar. Termenul legal s-a depășit de mult, dar pe nimeni nu interesează asta.

Citeste si Nicuşor Dan o acuză pe Gabriela Firea că nu a terminat parcarea din Pantelimon. „Primăria nu şi-a achitat obligaţiile de plată. Constructorul a muncit pe banii lui”

Până și foștii colaboratori ai actualului primar general s-au săturat de indolență. Un fost vicepreședinte al Asociației Salvați București, locul unde s-a făcut celebru Dan, a depus o plângere penală la DIICOT și reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei.

Dacă aș fi stat eu cu teancuri de documente pe birou, luni întregi, nu vreau să-mi imaginez ce era„, a scris fostul edil general pe Facebook.

Citeste si Gabriela Firea, veşti proaste pentru bucureşteni: „Cei care vor aștepta la iarnă apa caldă și căldura mai au de aşteptat câţiva ani buni”

Gabriela Firea, revoltată după ce Nicuşor Dan şi-a luat concediu trei săptămâni

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, a criticat în termeni duri faptul că primarul general Nicuşor Dan şi-a delegat mai multe atribuţii timp de trei săptămâni. Gabriela Firea a invitat la un exerciţiu de imaginaţie, întrebând ce s-ar fi întâmplat dacă ea şi-ar fi luat concediu timp de trei săptămâni în perioada în care a fost primar general al Capitalei.

Să ne imaginăm că aș fi plecat în concediu 3 săptămâni, pe caniculă, fără Comandament pt situații de urgență, cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, șantiere închise, plăți restante etc…El poate!”, a scris Firea pe Facebook.

Reacţia fostului edil al Capitalei vine în contextul Nicuşor Dan şi-a delegat pe 30 iulie atribuţiile de primar general către Diana Pungă, administrator public în PMB, şi către Emanuela Jugureanu, director general la Direcţia Generală Economică din Primăria Capitalei.