Gabriela Firea nu a vrut să meargă la nunta fiului lui Liviu Dragnea. "Ar fi însemnat să îmi fie ruşine de mine..."

Publicat: Miercuri, 05 Septembrie 2018 15:09 // Actualizat: Miercuri, 05 Septembrie 2018 15:09 // Sursa: romaniatv.net

Absenţa Gabrielei Firea de la nunta fiului lui Liviu Dragnea a ridicat numeroase semne de întrebare şi a strânit discuţii, mai ales că primarul Capitalei e un membru important al PSD. Firea a declarat că a luat decizia de a nu merge la nunta lui Valentin pentru că nu şi-a dorit să fie ipocrită şi să se prefacă că relaţia ei cu Dragnea e una perfectă de dragul aparenţelor.

Foto: click.ro

"A fi mers la nuntă şi a fi stat la masă, a socializa, mânca, a dansa, a ma simţi bine, ce face omul la nuntă, ar fi însemnat să îmi fie ruşine de mine. Vă spun sincer, având în vedere discuţiile şi mesajele care se întâmplase între mine şi domnul Dragnea. Decizia, în familie, de a nu participa, în primul rând pentru a nu fi ipocriţi şi să mergem la o nuntă de dragul aparanţelor. Şi într-o relaţie profesională, şi într-una personală, a salva tot timpul aparanţele înseamnă a ajunge într-o fundătură, şi eu am decis să nu mai fiu în acestă fundătură de dragul aparenţelor, de a le salva şi de a ne preface că totul este bine, curge lapte şi miere, că este roz, ca pe urmă eu şi colegii mei din ţară să decontăm un management defectuos al domnului Dragnea", a declarat Gabriela Firea la TVR, conform mediafax.ro.

Citeşte şi Gabriela Firea: PSD este condus dictatorial. Dacă spui ceva, ţi se închide gura că nu vrei ordonanţă pe amnistie şi graţiere

Ea a oficiat cununia civilă însă, gest pe care l-a făcut pentru că le promisese deja lui Valentin şi soţiei sale, care nu au nicio legătură cu conflictele dintre ea şi şeful PSD.

"Am promis celor doi tineri că voi oficia cununia civilă cu mult înainte de a avea ultimele discuţii cu domnul Dragnea, din care a reieşit că nu va schimba nimic în atitudinea faţă de mine, şi am vrut să mă ţin de cuvânt faţă de cei doi tineri, pentru că ei nu au nicio vină şi în continuare consider că nu am făcut un lucru rău.Ar fi fost urât din partea mea să nu oficiez cununia civilă", a precizat Firea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7538
RON
25 Mar
noapte 7 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H