Gabriela Firea nu se mai vede primar al Bucureștiului: „Poate partidul dorește să susțină alt candidat!”

După vacanța petrecută în Grecia, Gabriela Firea a ieșit „la interval". Fostul ministru susține în continuare că este o victimă politică, dar fără a da numele „călăului".

16 aug. 2023, 21:33
Gabriela Firea nu se mai vede primar al Bucureștiului: „Poate partidul dorește să susțină alt candidat!”

Miercuri, 16 august, Gabriela Firea a venit cu noi explicații pe fondul scandalului „Azilele Groazei”. Ea a adoptat tactica victimizării.

„Nici dacă omoram pe cineva nu cred că era așa un linșaj mediatic (…) Era o presiune uriașă (n.r. – de ce a demisionat).

Când premierul ieșea să vorbească despre proiecte, îl întrebau doar de mine și de Marius Budăi. Când Marius Budăi și-a dat demisia presiunea mediatică asupra lui s-a încheiat. Și s-a întețit asupra mea (…)”, a declarat Gabriela Firea, la Gândul.

Gabriela Firea, explicații despre Ștefan Godei și Ligia Gheorghe

De asemenea, fostul edil al Capitalei a vorbit despre legăturile dintre prietena sa și Ștefan Godei.

„Godei era un apropiat al Ligiei în sensul că se ajutau reciproc.

Nu a fost implicată în nici cea mai mică activitate, nici de bine, nici de rău”, a mai precizat Gabriela Firea.

Gabriela Firea, îngrijorată cu privire la candidatura pentru PMB. Nicușor Dan jubilează

Gabriela Firea este nesigură cu privire la o nouă candidatură pentru PMB.

„Eu nu fug de muncă, de răspundere. Dar nu poți să impui unui partid politic… Ar însemna că sunt un om arogant, care nu ține cont de echipă. 

Când m-a anunțat domnul Ciolacu drept candidat PSD, parcă am avut un presentiment – i-am spus că este cam puțin cam devreme și se vor năpusti asupra mea. Marcel mi-a spus că bucureștenii mă așteaptă, că am avut un mandat foarte bun și cu siguranță ar fi o nedreptate să nu fi candidat și o dezamăgire față de public (…)

Deciziile vor fi luate mai spre sfârșitul anului și ar fi normal să aștept. Eu vreau să revin. Doar dacă și echipa PSD consideră asta. Respect ierarhia. Poate partidul dorește să susțină alt candidat”, a mai transmis Gabriela Firea, pentru Gândul.