Gabriela Firea nu se predă: „Rezultatul oficial se va afla mâine dimineaţă. Îi rog pe colegii mei să fie atenţi”

Gabriela Firea a făcut primele declaraţii după rezultatul alegerilor locale. Aceasta susţine că rezultatul oficial se va afla mâine dimineaţă şi nu în această seară. 

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 17:40
Gabriela Firea nu se predă: „Rezultatul oficial se va afla mâine dimineaţă. Îi rog pe colegii mei să fie atenţi”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că cifrele publicate de exit-poll-uri nu pot fi considerate oficiale, tocmai de aceea le solicită tuturor celor din secții să stea la numărătoarea voturilor, abia mâine urmând să cunoaștem câștigătorul.

„Cu puţin timp în urmă s-au închis urenele de vor. Tradiţional şi din experienţele ulteriore, dimineaţă vom ştii rezultatul real. Orice cifră care se anunţă în această seară nu au cum să fie cifre oficiale. Le luam ca atare, dar aceast lucru nu înseamna că asa este. Le transmit colegilor mei să fie atenţi cum numără voturile”, a delcarat Gaberila Firea. 

„Repet, trebuie să mă mai nasc o dată ca să fac o astfel de campanie care nu face cinste nimănui. Eu m-am axat pe prezentarea situaţiei în care am preluat Bucureştiul, ce am reuşit să rezolv şi ce ar urma pe anii următori. (…) Indiferent de rezultatul votului, fiecare om va fi judecat după acest moment”, a declarat Gabriela Firea.

„S-a vorbit despre domnulo Dragnea, care ştim unde este. Doi ani de zile am fost printre puţinii colegi care s-a luptat cu ceea ce făcea dînsul. Acum sunt omul lui Dragnea, s-a uitat tot. M-au asociat cu 10 august deşi nu am avut nici o legătură. Am atras atenţia şi nu este o glumă căm domnul Dan doreşte să facă un audit să reducă subvenţiile. Se pare că nici acest lucru nu a interesat pe multă lume”, a continuat Gabriela Firea.