Gabriela Firea, primele păreri despre Cătălin Cîrstoiu: „Are un procent destul de mare. E foarte important ca primar să știi să asculți opiniile celorlalți”

Gabriela Firea a vorbit pentru prima oară de candidatul Coaliției la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu. Medicul ortoped are mari șanse să ajungă la cârma Bucureștiului, mai ales cu ajutorul oferit de la persoane cu experiență cum este fosta primăriță.

27 mart. 2024, 20:32
Gabriela Firea, primele păreri despre Cătălin Cîrstoiu: „Are un procent destul de mare. E foarte important ca primar să știi să asculți opiniile celorlalți”
Gabriela Firea, primele păreri despre Cătălin Cîrstoiu: „Are un procent destul de mare. E foarte important ca primar să știi să asculți opiniile celorlalți”

Gabriela Firea a făcut primele declarații despre Cătălin Cîrstoiu, cel ales de PNL-PSD să candideze la Primăria Municipiului București împotriva actualului primar Nicușor Dan, lui Cristian Popescu Piedone, actual primar al Sectorului 5 și a altor politicieni mai mult sau mai puțin cunoscuți.

Citește și: Cătălin Cîrstoiu, despre șefii săi de campanie: „Gabriela Firea e o femeie excepțională, elegantă. Sebastian Burduja e un om școlit, extraordinar”

Gabriela Firea, primele păreri despre Cătălin Cîrstoiu

În calitate de fost primar al Municipiului București și șef de campanie al candidatului Coaliției, Gabriela Firea are încredere că medicul Cătălin Cîrstoiu va restabili echilibrul în Capitală.

„Știu că opiniile sunt împărțite, din punctul meu de vedere are un procent destul de mare, puteți să mă întrebați despre sondaje dar nu cred în ele. Știți ce mi s-a spus în noaptea alegerilor între mine și Nicușor Dan? Că a fost greșit eșantionul. Câtă vreme nu cunosc că un anumit sondaj s-a realizat telefonic sau față în față, nu știi în ce fel s-a pus întrebarea. Dacă spui „nu e așa că”, răspunsul poate fi altul.

Am lucrat pentru bucureșteni și tot ce am prins în acest program vreau să ajungă la ei. Am în calculatorul meu, acolo unde am muncit cu social democrații de la București, îl am pe tot, există pasaje și din partea PNL și din partea PSD, firește, domnul doctor cu staful de campanie trebuie să aleagă din cele două programe ceea ce i se potrivește în direcția de dezvoltare urbană. Noi suntem prezenți pentru că scopul a fost acela de a arăta că bucureștenii merită mai mult. Să trăiască în căldură, în curățenie, să aibă apă caldă, să se redeschidă șantierele.

Vom ieși împreună la acțiuni, mâine vom avea o acțiune cu candidatul, vom avea întâlniri cu seniori, femei. Cătălin Cîrstoiu are noțiuni de management, e foarte important ca primar să știi să asculți opiniile celorlalți, să ai instinct de manager. Un alt atuu este că în calitate de coordonator al unei instituții, dacă nu ai obișnuiță, el a lucrat în domeniul acesta și a gestionat lucrurile cum a trebuit, nu ai cum să vii să ceri să fii primar fără să fi condus măcar o instituție cu 50 de oameni.

Optimismul e un lucru bun, am citit că în anumite articole i s-a spus că este prea zâmbitor, prea optimist”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Citește și: Gabriela Firea, despre alegerile Primăria Capitalei: ”Vreau ca bucureștenii să simtă că trecem peste orgolii. Voi munci chiar mai mult. Interesul nu a fost să ocupăm un fotoliu sau un scaun, ci a fost acela ca în București să nu ne mai fie rușine”