Gabriela Firea rămâne internată după operaţia gastrointestinală. Ce spun medicii despre starea ei de sănătate

Gabriela Firea este în continuare internată în spital, însă evoluţia ei este bună. Medicul Iulian Brezea, managerul Spitalului "Dr. Ioan Cantacuzino" spune că primarul Capitalei se simte bine și că a primit și vizite în interes de serviciu.

RomaniaTV.net
26 mart. 2019, 09:56
Gabriela Firea rămâne internată după operaţia gastrointestinală. Ce spun medicii despre starea ei de sănătate

Medicul Iulian Brezea, managerul Spitalului „Dr. Ioan Cantacuzino”, a declarat, la România TV, că Gabriela Firea „se simte foarte bine, a recuperat repede post operator”. Medicul a ţinut să precizeze „pentru a nu se specula că este vorba despre afecţiune gastrointestinală benignă, functională şi lucrurile se indreaptă spre bine, probabil că în câteva zile va ajunge acasă”. Medicul a mai spus că primarul Capitalei „şi-a reluat într-o oarecare măsură activitatea, colegii de la primărie au vizitat-o nu doar din curtoazie, ci şi pentru probleme de serviciu. (…) Prima operaţie a fost o intervenţie exploratorie. Cea de-a doua a rezolvat situaţia şi lucrurile vor intra în normal”, a mai declarat Iulian Brezea. 

Primarul General Gabriela Firea a fost supusă, joi noapte, unei intervenții chirurgicale de urgenţă în urma unor probleme apărute la nivelul aparatului gastro-intestinal. Operația a avut loc la spitalul „Dr. Ioan Cantacuzino” și a fost realizată de către o echipă de medici alcătuită Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generală, Dr. Sorin Petrea – medic primar chirurgie generală și Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI.

Intervenția a decurs bine, fără niciun fel de complicații.