Gabriela Firea, REACŢIE TRANŞANTĂ după ce DNA a cerut documentele privind protocolul Primăria Bucureşti – FCSB

Gabriela Firea a reacţionat, joi, prin intermediul unui comunicat de presă, după ce DNA a cerut toate documentele legate de protocolul semnat între Primăria Capitalei şi FCSB pentru mentenanţa gazonului de pe Arena Naţională.

05 iul. 2018, 12:39
Gabriela Firea, REACŢIE TRANŞANTĂ după ce DNA a cerut documentele privind protocolul Primăria Bucureşti – FCSB

Gabriela Firea susţine că „este foarte bine că DNA face anchetă” pentru că „aşa se va afla adevărul”.

„Am primit, atât eu cât şi colegi din Primărie, ameninţări explicite că vor urma campanii de denigrare în presă bazate pe minciuni şi insinuări, ceea ce deja se întâmplă, denunţuri penale, anchete, procese în care se vor solicita despăgubiri consistente. Cu toate acestea, nu ne vom speria, pentru că tot ce facem, în general, dar şi în acest caz, facem în folosul cetăţenilor şi manifestăm respect făţă de modul în care sunt cheltuiţi banii publici, legal şi eficient. De aceea, ne vom apăra împotriva tuturor calomniilor care se revarsă asupra noastră şi vom arăta opiniei publice cum a fost păgubit, de-a lungul anilor, bugetul Municipalităţii prin contractele cu această firmă”, a declarat Gabriela Firea, joi, prin intermediul unui comunicat de presă.

DNA a cerut documentele contractului dintre Primăria Bucureşti şi FCSB

„Voi continua să-mi fac datoria faţă de bucureşteni şi nu voi abandona niciun fel de iniţiativă constructivă doar pentru că deranjăm anumite interese nelegitime. Este foarte bine că DNA face anchetă! Chiar cu celeritate, constatăm – e un lucru bun! Se va afla rapid că totul a fost legal, nu s-a creat nici un prejudiciu sau avantaj, dimpotrivă: am realizat mari economii, stârpind firmele căpuşă”, a mai susţinut Gabriela Firea.

Gigi Becali, prima declaraţie după ce DNA s-a implicat în afacerea Primărie-FCSB. Dialog fabulos cu Cătălin Tolontan

În ceea ce priveşte protocolul dintre Primăria Municipiului Bucureşti şi FCSB, privind mentenanţa gazonului Arenei Naţionale, contract care s-a atribuit fără licitaţie, PMB mai face următoarele precizări: „Protocolul dintre Primăria Capitalei şi FCSB a fost încheiat cu respectarea legii, avându-se în vedere prevederile articolului 1169 din Codul Civil, prin care „părţile sunt libere să încheie orice contracte şi să determine conţinutul acestora, în limitele impuse de lege, de ordinea publică şi de bunele moravuri” precum şi articolul 1616 privind Compensaţia „Datoriile reciproce se sting prin compensaţie până la concurenţă celei mai mici dintre ele”.


loading...