Gabriela Firea, schimb de mesaje cu Nicuşor Dan: „Succes la locul 2”

Gabriela Firea a dezvăluit schimbul de mesaje dintre ea şi Nicuşor Dan, în timp ce era aşteptată la dezbaterea de la uzina STB. 

RomaniaTV.net
10 sept. 2020, 19:30
Gabriela Firea, schimb de mesaje cu Nicuşor Dan: „Succes la locul 2”

Nicuşor Dan a aşteptat-o, joi, pe Gabriela Firea la autobaza STB pentru a avea o dezbatere. Candidatul la primăria Capitalei din partea USR-PLUS şi PNL a sunat-o şi i-a dat şi un SMS.

„Azi la ora 11:00 toti salaiatii de la uzina de reparatii STB stiau ca urmează sa vina Gabriela Firea sa inaungureze tramvaiul cu picatele roşii. Am zis: iata momentul, i-am pus un pupitru si am asteptat-o sa vina. 

Am sunat-o la ora 10:00, nu mi-a raspuns. I-am trimis un sms şi mi-a raspuns prin două sms-uri. Mi-a scris niste ‘sfaturi politice’ ” a spus Nicuşor Dan la Realitatea Plus.

Deşi candidatul comun al USR-PLUS şi PNL la primăria Capitalei nu a vrut să dezvăluie ce mesaje i-a scris Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei nu s-a ferit şi a dat tot „din casă”.

„Mi-a dat azi-dimineata un mesaj, un SMS, era semnat de dansul, la ora 10.00, ca ma invita la 11.00 la o dezbatere la un depou STB ca aflase ca merg acolo. Cred ca sunt sicane. E sfatuit de consilierii sai sa ma sicaneze. Pe mine ma amuza. Consilierii sai il sfatuiesc sa faca o astfel de guerilla.

M-am batut eu cu dl Basescu care era presedinte si care m-a amenintat ca nu o sa-mi mai vina sotul acasa si nu ma bat cu dl Dan care s-a ascuns 3 luni in starea de urgenta?

I-am raspuns la SMS. I-am raspuns ca daca sta atat de bine in sondaje, asa cum zice Orban, de ce mai vrea intalnire cu mine? I-am raspuns razand, cu emoticoane. ‘De ce sunteti atat de disperat sa va intalniti cu mine daca va sustin 3-4 partide, institutiile?’ Cu glumite, zambete. Trebuie sa fim relaxati, cu moral bun, altfel ne imbolnavim. Am semnat ‘Gabriela Firea, viitorul primar. Succes la locul 2′”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3. 

Citeşte şi Nicuşor Dan, despre sondajul PNL: „Există doi posibili câştigători, primarul în funcţie şi cu mine”. Reacţia Gabrielei Firea