Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat-o pe nepoata lui Anghel Iordănescu. „Zenaida, azi ai intrat în rândul creştinilor” FOTO

Gabriela Firea și Florentin Pandele au fost naşii micuţei Zenaida, cea de-a doua fiică a lui Andrei Iordănescu, unul dintre cei trei fii ai fostului selecţioner Anghel Iordănescu. Evenimentul a avut loc la Timişoara.

19 sept. 2023, 13:52
Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat-o pe nepoata lui Anghel Iordănescu. „Zenaida, azi ai intrat în rândul creştinilor” FOTO
Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat-o pe nepoata lui Anghel Iordănescu. "Zenaida, azi ai intrat în rândul creştinilor"

Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat-o pe nepoata lui Anghel Iordănescu. Andrei Iordănescu (30 de ani) este absolvent de Teologie și mai are o fetiță pe nume Xenia, născută în 2021. Fiul lui Anghel Iordănescu și soția sa, Oana, s-au cunoscut acum trei ani și s-au căsătorit chiar în pandemie. Cei doi și-au creștinat fetița, la Timișoara, de unde este mama copilului, iar nași de botez au fost Gabriela Firea și Florentin Pandele.

Citeşte şi: Corina Caciuc este însărcinată din nou. Anunţ uriaş făcut chiar de ziua lui Reghecampf: „1+1=4”

De altfel, primarul oraşului Voluntari este prieten bun cu Anghel Iordănescu, cei doi fiind foști colegi de partid în PSD. În semn de respect față de antrenorul Generației de Aur, Florentin Pandele a numit stadionul din Voluntari după numele „Generalului”.

Citeşte şi: Șoc în showbiz! Bia Khalifa se iubește din nou cu Dani Mocanu. Ce a declarat vedeta OnlyFans: „Mi-ar plăcea să opresc timpul acum”

Anghel Iordănescu are patru copii cu soția sa, Valeria: Edward (45 ani), Andrei (30 ani), Alex (29 ani) și Maria (27 ani). Singurul care nu este însurat este Alexandru. Toți ceilalți sunt căsătoriți și au și copii. Edi are doi băieți, Andrei două fete, iar Maria, o fetiță.