Corina Caciuc este însărcinată din nou. Anunţ uriaş făcut chiar de ziua lui Reghecampf: „1+1=4”

Corina Caciuc a dat de înțeles că ar fi însărcinată din nou. Ea şi Laurenţiu Reghecampf au deja un copil, pe Liam, născut pe 19 mai 2022.

19 sept. 2023, 12:04
Corina Caciuc este însărcinată din nou. Anunţ uriaş făcut chiar de ziua lui Reghecampf: „1+1=4”
Corina Caciuc este însărcinată din nou. Anunţ uriaş făcut chiar de ziua lui Reghecampf

Corina Caciuc este însărcinată din nou. Aceasta i-a urat „La mulţi ani” antrenorului care împlineşte marţi, 19 septembrie, vârsta de 48 de ani şi a scris în descrierea imagini „1+1=4”, iar felicitările nu au întârziat să apară! Laurenţiu Reghecampf trăieşte de trei ani o poveste cu dragoste cu Corina Caciuc. A întâlnit-o pe tânăra originară din Deva încă din perioada în care era căsătorit cu Anamaria Prodan. A urmat un scandal uriaş, dar antrenorul a rămas alături de femeia care i-a dăruit al treilea băiat.

„Happy Birthday to the most important man in the world to me! You are my hero and always will be, dad♥️ #bigbrother #mamalovesyou”, este mesajul postat de Corina Caciuc.

Citeşte şi: Reghecampf i-a trimis un mesaj lui Bebeto. Ce i-a scris antrenorul fiului său după o perioadă lungă de tăcere FOTO

În cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, antrenorul a dezvăluit că și-a cunoscut partenera la o petrecere, fiind imediat cucerit de aceasta. „Ne-am cunoscut acum aproximativ 2 ani, 1 an și 8 luni cam așa. Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct. Doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura cu ea. La tot ce vorbește Anamaria e greu ca cineva să mai vadă realitatea. Dar nici nu contează până la urmă cum ne-am cunoscut, important e ce simți pentru persoana respectivă. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Reghecampf.

Citeşte şi: Laurențiu Reghecampf radiază de fericire, lângă Corina Caciuc. Imaginile care o vor enerva la culme pe Anamaria Prodan: „Om liber și împlinit!”

Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită. Antrenorul român s-a despărțit de Universitatea Craiova după doar şapte meciuri în care a stat pe banca echipei din Bănie. Șeicii din Arabia Saudită i-au plătit clauza de reziliere lui Laurențiu Reghecampf, în valoare de 300.000 de euro. Reghecampf va deveni antrenorul formației Al-Riad, echipă care îl are în componență pe Alin Toșca, jucător pe care l-a mai pregătit în trecut. În momentul de față, noua echipă se află pe locul al 16-lea în clasament, cu 4 puncte obținute după 6 etape jucate.