Gabriela Firea şi Florin Pandele au împlinit 10 ani de căsnicie. Au petrecut la malul mării

Gabriela Firea şi Florin Pandele au împlinit 10 ani de căsnicie, aşa-numita „nuntă de tinichea”. Tot în luna iulie, câteva zile mai târziu, fostul primar al Capitalei şi-a serbat şi ziua de naştere. Cei doi au sărbătorit împreună cu întreaga familie, la mare.

14 iul. 2021, 18:10
Gabriela Firea şi Florin Pandele au împlinit 10 ani de căsnicie. Au petrecut la malul mării
Gabriela Firea şi Florin Pandele au împlinit 10 ani de căsnicie

Gabriela Firea

şi Florin Pandele au împlinit 10 ani de căsnicie, mai exact pe data de 9 iulie. Fiindcă se apropia şi ziua de naştere a „Albinuţei”, aşa cum este alintată de soţul ei, au decis să sărbătorească ambele evenimente la mare, potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare.

Vara, marea, nisipul, vacanţa – bucuriile copiilor mari şi mici! Mulţumim Bunului Dumnezeu pentru toate clipele frumoase petrecute împreună cu cei pe care-i iubim!”, a scris Gabriela Firea la o imagine unde apare alături de soţ şi de cei doi băieţi ai lor, David Petru şi Zian Mihail.

Gabriela Firea şi Florin Pandele au împlinit 10 ani de căsnicie

La rândul său, Florentin Pandele i-a făcut o urare publică soţiei sale. „Am avut norocul să aflu că dragostea este unicul adevăr important şi absolut, într-o viaţă care nu ne dă decât daruri relative – mă regăsesc în aceste cuvinte superbe ale inegalabilului Octavian Paler și i le dedic soției mele iubite azi, de ziua ei.

La mulți ani, iubita mea! Să fii sănătoasă, puternică, liantul și energia benefică a familiei, mereu iubitoare și iertătoare, înțeleaptă și generoasă în sentimente, caldă și romantică, așa cum te știu și cum m-am îndrăgostit pentru totdeauna de tine! Eu și băieții noștri, te iubim infinit!„.

Citeşte şi: Gabriela Firea rupe tăcerea despre Simona Gherghe: „Am suferit foarte mult. Rămân cu această tristeţe”

Gabriela Firea poartă inelul de logodnă de la primul soț

Gabriela Firea poartă inelul de logodnă de la primul soț. Fostul primar a Capitalei a vorbit în lacrimi în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre primul ei soț, Răzvan Firea, de care a legat-o un mariaj de 17 ani până acesta a murit. Gabriela Firea a mai spus că actualul partener de viață, Florentin Pandele, este „stăpânul inimii mele”.

Gabriela Firea a fost căsătorită vreme de 17 ani cu Răzvan Firea, fost membru al comisiei de marketing a Federației Române de Atletism. Bărbatul era cu 17 ani mai în vârstă, iar în ianuarie 2010 a murit după probleme medicale.

S-a recăsătorit, la opt luni de la decesul primului soț, cu Florentin Pandele, actualul primar al oraşului Voluntari. „Eu nu-i condamn pe cei ce m-au pus la zid, la acel moment, al recăsătoriei, probabil și eu aș fi fost mai aspră. Nu eu am condus destinul meu către o astfel de evoluție.

Răzvan are locul lui în inima mea în întreaga mea viață și el știe, de acolo de sus, asta și-i simt energia pozitivă în fiecare zi și simt că mă susține. Acesta este inelul de logodnă pe care nu-l voi da niciodată jos de pe mână”, a dezvăluit Gabriela Firea.