Gabriela Firea somează constructorul pasajului de la Piaţa Sudului: Dacă nu urgentaţi lucrările, vom rezilia contractul

Publicat: Marţi, 25 Aprilie 2017 16:43 // Actualizat: Marţi, 25 Aprilie 2017 16:43 // Sursa: romaniatv.net

Gabriela Firea, primarul Capitalei, somează din nou constructorul de la şantierul Piaţa Sudului, Asocierea Astaldi SPA – Euroconstruct Trading 98 SRL – RCV Global Group SRL, să accelereze ritmul lucrărilor şi să respecte prevederile contractului cu Municipalitatea.

Gabriela Firea cere constructorului pasajului de la Piaţa Sudului să grăbească lucrările, pentru că, în caz contrar, Primăria Capitalei va demara procedura de reziliere a contractului.

"Deşi am solicitat mobilizarea Dvs şi reanalizarea graficului de executie al lucrarilor in sensul finalizarii cat mai urgente a acestora, nu am constatat niciun progres semnificativ, fiind observata, in linii mari, aceeaşi lipsa de implicare, ceea ce induce o stare de nemultumire generala în rândul cetățenilor, cărora le este grav afectată in continuare viata economica şi sociala.

Revenim astfel la solicitarea ferma facuta anterior şi va reamintim ca exista parghii contractuale prin care sa denuntam unilateral contractul din culpa exclusiva a Executantului.

Avand in vedere ca ne aflam in situatia prevazuta in contract potrivit careia ati neglijat in mod flagrant şi repetat sa va indepliniti obligatiile contractuale, deşi ati fost notificati in repetate randuri, va punem in vedere ca de urgenta sa procedati la executarea obligatiilor. In caz contrar vom parcurge procedura privind rezilierea contractului conform prevederilor contractuale", se arată în scrisoarea pe care primarul Capitalei a trimis-o constructorului.

Pasajul Piaţa Sudului rămâne închis. Reprezentanţii Primăriei Capitalei explică de ce nu dau drumul la circulaţie

Conform contractului de lucrari nr 183/08.05.2014, incheiat intre Municipiul Bucureşti si Asocierea ASTALDI SPA - EUROCONSTRUCT TRADING 98 SRL – RCV GLOBAL GROUP SRL, la cap. 16 sunt prevazute sanctiuni pentru neindeplinirea culpabila a obligatiilor, achizitorul putand solicita rezilierea contractului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H