Gabriela Firea: Soţul meu nu este anchetat. S-ar putea să-i fie fabricat un dosar

Senatorul PSD Gabriela Firea, membru al Comisiei Nana, care investighează modul în care Ioana Băsescu a cumpărat terenul agricol din județul Călărași, a declarat că preşedintel încearcă să o intimideze.

RomaniaTV.net
14 apr. 2014, 08:20
Gabriela Firea: Soţul meu nu este anchetat. S-ar putea să-i fie fabricat un dosar

Gabriela Firea a mai spus că soţul ei, Florentin Pandele, nu este implicat în nicio anchetă, ceea ce ar însemna că e posibil să i se fabricat un dosar.

„Pentru Traian Băsescu cel mai uşor a fost să mă intimedeze, m-a ameninţat voalat că s-ar putea să nu-mi mai găsesc soţul acasă. Soţul meu nu este implicat în nicio anchetă. Ceea ce mă face să mă gândesc că, din ianuarie, de când a început activitatea la Comisia Nana, i s-a fabricat un dosar. Preşedintele a afirmat că are informaţii că ar fi nişte nereguli la Primăria Voluntari. Noi nu ştim de aceste nereguli, nici soţul meu, nici angajaţii primăriei nu sunt în vizorul nici unei anchete. Ceea ce ar însemna că s-ar putea să-i fie fabricat un dosar”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

De asemenea, ea a adăugat că „nu va sta în banca ei” şi că instituţiile statului ar trebui să se autosesizeze.

„E inadmisibil să trecem cu vederea o ameninţare, aici nu mai este vorba de o jignire, de o sfidare. Nu voi sta în banca mea, aşa cum ne-a recomandat preşedintele. Corect ar fi să se autosesizeze instituţiile statului. De ce ar trebui să-mi pierd eu acum timpul în Săptămâna Mare, când instituţiile statului ar trebui să se autosesizeze?”, a mai spus Firea.

Președintele Traian Băsescu a declarat că informațiile date publicității de Comisia Nana conform cărora contractul Ioanei Băsescu ar putea fi declarat nul sunt „o prostie”.Traian Băsescu a mai spus că el şi şi fiica lui Ioana sunt dispuşi să meargă oricând la Parchet să dea explicaţii în legătură cu modul de achiziţie a terenurilor de la Nana, judeţul Călăraşi.