Gabriela Firea, despre proiectele din Bucureşti îngheţate de Nicuşor Dan: Probabil că vor veni extratereştrii să finalizeze aceste lucrări

Gabriela Firea a criticat municipalitatea condusă de Nicuşor Dan pentru faptul că nu sunt continuate mai multe proiecte utile pentru Capitală şi anume pasajul Ciurel, podul Nicolae Grigorescu, Prelungirea Ghencea şi Doamna Ghica. „Probabil că vor veni extratereştrii să finalizeze aceste lucrări”, a spus Gabriela Firea.

02 aug. 2022, 10:39
Gabriela Firea, despre proiectele din Bucureşti îngheţate de Nicuşor Dan: Probabil că vor veni extratereştrii să finalizeze aceste lucrări

Gabriela Firea a criticat administraţia actuală de la nivelul Primăriei Capitalei, implicit pe primarul general Nicuşor Dan.

„E păcat că în acest moment noua administraţie de la nivelul Primăriei Capitalei nu doreşte să continue etapa care practic ar face cu adevărat mai uşor transportul public şi de persoane, precum şi în tot ceea ce înseamnă mobilitate în această zonă a Capitalei.

Citeşte şi: Gabriela Firea dă de pământ cu Nicuşor Dan pentru nu a luat măsuri în cazul consilierului care ar fi mers cu maşina Primăriei la Electric Castle. „Nu cred că pot închide ochii chiar la toate ilegalitățile făcute de salvatorii Bucureștiului”

Atât pasajul Ciurel, cât şi podul Nicolae Grigorescu, Prelungirea Ghencea şi Doamna Ghica sunt proiecte care sunt îngheţate şi lăsate. Nu ştiu pentru cine. Ar trebui să vină extratereştrii să construiască aceste faze secunde ale unor proiecte care au fost muncite în anii anteriori? Probabil. Probabil că vor veni extratereştrii să finalizeze aceste lucrări”, a spus Gabriele Firea, fost primar al Capitalei, până acum doi ani.

Citeşte şi: Nicușor Dan îi răspunde lui Sorin Grindeanu în scandalul privind problemele de la metrou: „Bucureștiul nu e ținut în spate de nimeni! Nici de Timișoara, nici de Iași, nici de alte orașe”