Gabriela Firea: „Sunt filată, sunt urmărită. Mă aştept la orice”

Primarul general al Capitalei a adeclarat că se aşteaptă la o campanie murdară.

05 iul. 2020, 17:50
Gabriela Firea: „Sunt filată, sunt urmărită. Mă aştept la orice”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, duminică, la A3 că este filată pe drumul de acasă la primărie și înapoi și că știe cine sunt cei care fac acest lucru, iar informațiile le va prezenta la momentul potrivit. Edilul adaugă că va urma o campanie electorală „murdară”.

PSD, reacţie dură la declaraţia Violetei Alexandru că Gabriela Firea nu va mai fi susţinută la alegerile pentru Primăria Capitalei

„Mă aștept la o campanie foarte murdară. Sunt filată, sunt urmărită, sunt căutată acolo unde, oricum, nu are ce să fie găsit, pur și simplu. Se va inventa câte o poveste, se vor inventa tot felul de lucruri despre mine, despre soțul meu, despre familie. Mă aștept la orice, dar eu sunt pregătită să fac față pentru că nu am nimic de care să mă rușinez”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea afirmă că știe cine sunt cei care o filează. „Am niște informații și la momentul potrivit le voi face publice. Repet, mă aștept la o campanie foarte urâtă, dar nu am de ce să mă tem pentru că nu mi-e rușine nici cu activitatea mea, nici a membrilor familiei mele”, a subliniat Firea.


loading...