Gabriela Firea: ”Suntem ultima țara din Europa care are distribuția spitale COVID și non-COVID”

Fostul primar al Capitalei susține că România este ultima țară din Europa care funcționează prin distribuirea spitalelor în spitale COVID și non-COVID. Gabriela Firea a precizat că PNL trage concluzii greșite pentru toată țara.

25 nov. 2020, 21:28
Gabriela Firea: ”Suntem ultima țara din Europa care are distribuția spitale COVID și non-COVID”

Gabriela Firea susține că problema paturilor pentru pacienții COVID ar dispărea în momentul în care toate spitalele vor fi pregătite pentru a primi atât pacienți infectați cu coronavirus, cât și pacienți normali.

Citește și: Clotilde Armand şi Gabriela Firea, scandal pe Facebook. „Să îl întrebaţi pe Tudorache ce a făcut cu un miliard de lei. Aşa e când eşti socialist iubitor de diamante”

”Suntem ultima țară care mai avem distribuția spitale COVID și spitale non-COVID. În spitalele normale pacienții sunt primiți cu mare dificultate, în Europa toate spitalele sunt pregătite foarte bine astfel încât orice pacient se prezintă este tratat în aceeași unitate spitalicească. Așa dispare problema paturilor. Testarea nu s-a dorit și nu dorește, probabil că la finalul pandemiei vom afla de ce” , a declarat Gabriela Firea la România TV.

Gabriela Firea: ”Vedem ce face PNL la guvernare, trage concluzii greșite pentru toată țara” , a declarat fostul primar al Bucureștiului.

”Nu mai suntem în luna martie, suntem la multe luni distanță de la debutul pandemiei și mesajul trebuie să fie ferm. Dacă doaman Mahler ne spune că va fi atât de grav, înseamnă că ceea ce s-a întâmplat până acum nu a fost bine. Restul au succes pentru că testează peste tot, am auzit ce a spus domnul Președinte, mi se pare incredibil. Prin DSP se testează foarte puțini pentru că durează foarte mult. Lumea este disperată și dă fuga la clinica privată și se testează” , a declarat Gabriela Firea.

”Soluția este ce facem ca să nu mai moară oamenii, ce facem ca să nu mai ajungă oamenii la Terapie Intensivă” , a adăugat vicepreședintele PSD.

Citește și: Firea reacţionează după carantinarea localităţilor din Ilfov: „Ferească Dumnezeu de prostul harnic!”

Într-o postare pe Facebook,  Gabriela Firea susține că președintele și premierul României încearcî să provoace un scandal politic pentru a deteruna atența publică de la problemele grave cu care se confruntă țara.

”Klaus Iohannis și Ludovic Orban încearcă cu disperare să provoace un scandal politic pentru a deturna atenția publică de la problemele deosebit de grave cu care se confruntă cetățenii, din cauza incompetenței guvernului PNL. Eșec total în gestionarea pandemiei! Spitalele sunt sufocate, anul școlar e compromis, salariații riscă să-și piardă locurile de muncă, inflația crește iar economia se prăbușește” , susține fostul primar al Capitalei.

”Este practic un îndemn intolerabil de la cel mai înalt nivel pentru nerespectarea legilor statului și a regulilor democratice. Argumentul că nu sunt bani este argumentul prostului care nu știe să guverneze. Rolul unui Guvern e să stimuleze economia pentru a produce prosperitate cetățenilor”  , a precizat vicepreședintele PSD.