Gabriela Firea, un nou atac: Așa arată „Noul București” promis de așa-zișii „specialiști de dreapta” VIDEO

Problema gunoailor pare fără rezolvare în Bucureşti. Senatorul PSD Gabriela Firea le reproşează "specialiştilor de dreapta" că multe zone din Capitală sunt adevărate focare de infecţie şi că nu fac nimic pentru că curăţarea lor pentru că sunt prea preocupaţi de "luptele interne din partidele voastre, cu scheletii din dulapuri, cu rafuielile, cu declaratiile stupefiante despre cat de bine le merge romanilor".

12 aug. 2021, 11:04
Gabriela Firea, un nou atac: Așa arată „Noul București” promis de așa-zișii „specialiști de dreapta” VIDEO

La o zi după ce a anunţat că a semnat pe lista PSD pentru organizarea unui referendum pentru demiterea primarului sectorului 1, Clotilde Armand, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, reclamă noi probleme descoperite pe străzile Bucureştiului.

„Asa arata zona de langa Liceul economic A.D. Xenopol din Bucuresti. Super-pregatiri pentru inceperea anului scolar! Prin centru. La vedere. Asa arata “Noul Bucuresti” promis de asa-zisii “specialisti de dreapta”! Dati-o inainte cu luptele interne din partidele voastre, cu scheletii din dulapuri, cu rafuielile, cu declaratiile stupefiante despre cat de bine le merge romanilor!
In rest, la firul ierbii, e jale!
Avem o țara! Cum o mai salvam de falsii salvatori?!”, a scris senatorul PSD Gabriela Firea, pe Facebook.

Citeşte şi: EXCLUSIV Mihai Tudose cere demisia lui Cîţu, după ce s-a aflat că premierul a condus băut: „Chiar aşteaptă să-l dea afară cineva după aşa ceva? În orice ţară normală, după o chestie din asta te duci acasă”